Sivut

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Pinkkibuumi


Kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä via Pinterest.


Raitakuosin lisäksi toinen tänä syksynä päätään nostanut ihastus on vaalea pinkki. Vaaleanpunainen on ollut mun lemppariväri jo pitkään, mutta pukeutumisessa se on jäänyt tosi vähäiseksi, jos urheiluvaatteita ei lasketa. (Blogissa esiintynyt tuulitakki lukeutuu urheiluvaatteeksi!)
Nyt blogit, vaatekaupat ja kadut ovat täynnä ihania eri pinkin sävyjä, erityisesti takeissa ja syysasusteissa kuten paksuissa huivessa ja pipoissa. Pink_girl_93 on ihan myyty! Kaamosaikana jos milloinkaan tarvitsee vähän hempeetä hattaraa pehmentämään arkea. :)
Yhtäkään takkia en ole uskaltautunut sovittamaan, mutta tällainen ihana huivi löytyi eilen H&Mltä. Luonnossa se on inasen pinkimpi, kun mitä kuvassa näyttää. Ja ihanan iso!!! :) 

Muutama vaaleanpunainen juttu multa löytyy myös kotoa. Tykkään vaaleasta sisustuksesta, mutta jotain väriä pitää olla, edes ripaus. Tuollainen rikottu vaalea pinkki sopii yllättävän monen kanssa! Rajansa kuitenkin kaikella, enää en ehkä maalaisi kaikkia seiniä pinkiksi, kuten 6-vuotiaana välttämättä halusin. ;)

Tää postaus on ollut mulla työn alla jo vaikka kuinka monta tuntia, oliskohan jo aika painaa julkaise-nappia?

Kysytään nyt vielä kuitenkin, mitä mieltä te ootte? Onko pinkki hot or not? :)
(Tiedän ainakin yhden kuka huutaa HOT mutta kenen mies huutaa NOT! Terkkuja Jämsään! <3)


Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

T: Hanna

4 kommenttia:

 1. Hothot!! Jämsästä terkkuja takaisin <3<3

  VastaaPoista
 2. hanskubanskuuu! moikkapus! <3 mäki päädyin nyt tänne hahah :) toi kaulahuivi on niin paras, mun on pakko aina hiplii sitä ku kävelen sen ohi... PS miten oot tehny ton instagram-jutun sun sivupalkissa?! XD mäki haluuuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JENSKUBENSKU! Jee! :)
   Instajutun sain kun vaan googlasin et instagram gadget blogger, tai jotain sinne päin! Sieltä sai htlm-koodin. Muistaakseni. :)

   Poista