Sivut

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viikonloppu ja ajatuksia
Metsämuotia 2014 Hoksasin tällä viikolla yhden (itsestäänselvän?) jutun lukiessani The Good Morning -blogia. 

Matkustelu on supersiistiä, siinä näkee ja kokee uutta. Mutta tykkäänkö mä siitä sittenkään niin paljoa? Kaikkihan tykkää matkustaa, se on tavallaan itsestäänselvyys! Varsinkin nykyään.
Huomasin jopa tuntevani jollain ihan ihmeellisellä tavalla huonoa omaatuntoa, kun en kahdehdi reppureissaamaan lähteneitä tuttavia!?
Kaisan postausta lukiessani tajusin et se on oikeasti se kuuluisa ARKI, mihin pitää panostaa. Tottakai jokainen käyttää rahansa just niinkun haluaa, mutta ehkä sen sijaan, että säästäisin kaikki (ihanku mulla muka jäis jotain ylimäärästä säästöön :D) rahani ulkomaanmatkaan, voin panostaa siihen hetkeen. Arkeen. Ostaa uudet talvikengät. Suunnitella tosissaan koiran hankkimista. Käydä ulkona syömässä.
Toisaalta ymmärrän myös paremmin kuin hyvin sen, että nyt on mentävä ja nähtävä ja koettava, kun siihen on mahdollisuus. Ei ole pakottavia velvollisuuksia ja on aikaa. 

En ole kirjoittanut pitkään aikaan mitään kummempaa, joten en tiedä onko tässä mitään päätä tai häntää... Ajattelin ensin että tästä blogista tulee sellainen valokuvablogi, vähän kuin kuvapäiväkirja lähinnä itseäni varten, Oon kuiteskin aina tykännyt kirjoittaa ja tajutessani tuon ehkä jopa kliseeltä kuulostavan "arki on juhlaa" -aatoksen teki mieli jakaa se. Vai onko siellä toisella puolella edes ketään?! :) Huutakaa HEP jos on!

Ylläolevat kuvat on aamuiselta metsäretkeltä Pyynikiltä. Ei me millään lenkillä käyty, kunhan käveltiin metsässä ja ihmeteltiin syksyä. On tää Suomikin aika kaunis paikka. :) Pyynikin näkötorniin oli tänään vapaa pääsy, niin käytiin sielläkin ekaa kertaa muutenkin kun munkilla! Eipä se muutenkaan maksa kuin 2 euroa, mutta ei ole ennen tullut käytyä. Alimmasta kuvasta näkee millainen ryysis siellä oli, ihan sikana autoja!

Ja eilen tais olla joku kansainvälinen korvapuustipäiväkin... :) Hyvä syy leipoa pitkästä aikaa! Laitoin suurimman osan pakkaseen. Se on just sitä arjen luksusta kun voi napata pakkasesta pullan, heittää sen mikroon muutamaksikymmeneksi sekunniksi ja nauttia lämpimästä, tuoreesta pullasta kahvin kans! Apua, kuulostan ihan mummolta...Ei kyllä tullut ihan niin nättejä pullia, kuin mummolla tai äitillä.
Kivaa ensviikkoa. :)

T: Hanna

8 kommenttia:

 1. No hep ;)
  Mä sain saman oivallluksen Kaisan postausta lukiessa. Mäki haluun että se arki on hyvää, vaikka välillä haaveilee muusta!
  Ja mielellään juttuja myös, näitä on kiva lukea ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! <3 Ja kiva kuulla, uskallan höpötellä jatkossakin!

   Poista
 2. Hep, vaikka sen taisitkin jo tietää. ;)
  Kiva takki! Puspusss!! :-*
  T. Larppa, eijassa kirjautuu!
  Ps. Jereltä oikein koirantuoksuisia terveisiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3! Kiitti, siin on väri kohdallaan. ;) Ja Jerelle; mä näin tänää just sellasen karvapallokoiran ja kuume vaan nous! <3__<3 Oi että.

   Poista
 3. HEP mieki täällä vielä mukana :-)

  VastaaPoista