Sivut

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Pikkujuttuja

Viimoset kouluhommat odottaa tekijäänsä ja ensimmäiset muuttolaatikkot pakkaajaansa. Oonkin kertonut, että on todellakaan oo mitään kärsivällistä ihmistyyppiä, vaan ennemminkin kaikki mulle nyt heti -leiristä. :-D Muuttoa siis odotetaan ihan täpönä, mutta silti en oo oikeen saanut mitään konkreettista tehtyä sen eteen. Paitsi pari pikkujuttua oon hankkinut!



- Sinkkikastelukannun ostin ihan ensimmäisenä... :-D Asiat tärkeysjärjestykseen! Uudessa kodissamme on siis iso, lasitettu partsi ja sen varalle on tehty jo suuria suunnitelmia. Toteutus onkin sitten luku erikseen - parvekekalusteet on nimittäin ihan älyttömän kalliita! Mutta eiköhän me siitä kiva saada. <3

- Söpö lasipullo korkilla löytyi Indiskasta - sillä ei oo mitään virkaa mutta se on ihana!

- Kolme oikeanpuolimmaista kangaspalaa on tyynynpäällisiä H&M Homesta (rakastan!!) ja noi keskenään samanlaiset on tabletit Hemtexistä. Mulla on suunnitelmissa pelata värien sijaan enemmän tekstuureilla sisustuksessa. Suunnitelmat, varsinkin sisustushommissa, tapaa kyllä yleensä elää ja muuttua matkan varrella, mutta näytän teille kyllä varmasti millainen lopputuloksesta sitten tulee! :-) On mulla kyllä yksi väripilkku jo hankittuna, mutta siitä lisää joskus toiste!


JA NYT, tärkeimmät pikkuostokset:


Lelua ja varustetta meidän pienelle karvaiselle neidille, joka muuttaa kanssamme sitten uuteen kotiin! <3 Esittelen hänet (tai siis sen) sitten paremmin, mutta VOIIIIIII EEEIII me ollaan molemmat ihan myytyjä, vaikka ollaan tavattu vasta kerran. Pahoittelut ei-koiraihmisille, mutta hauvapostauksia tulee varppina olemaan... ;---) hau!


Viikonloppuja! x


T. Hanna

2 kommenttia:

  1. Voi, jänniä aikoja teillä! Lasitettu parveke olis kyllä niin luksusta ja koira kelpais tännekin, niin kova ikävä omia. Lycka till!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, parveke on ihana! Me kun etsittiin asuntoa niin ajateltiin vaan että "parveke ja sauna olis plussaa mutta ei mitään pakollisia" ja sit saatiinkin molemmat! :)

      Kiitos! :)

      Poista