Sivut

lauantai 31. lokakuuta 2015

Ihan Saapasjalkakissana

Nähtiin pikkusiskoni Minnan kanssa tässä viikolla, ja se sanoi ettei meinannut tunnistaa mua tässä asussa kun tulin vastaan! Hän kuulemma oletti, että mulla olisi jotain hempeää päällä, mutta olinkin yllättävän maanläheisenä. :-D Se on kyllä totta, tunnen oloni usein liian näkymättömäksi maanläheisissä väreissä, mutta en tässä kokonaisuudessa. Olo oli ihan ku saapasjalkakisulla!


En kuollaksenikaan muista mistä kaupasta noi saappaat on, mutta Budapestistä kuitenkin. Oon käynyt kaupungissa kaksi kertaa, ja molemmilla kerroille tehnyt ihan superhyviä löytöjä! Nämä kengät ja sitten laukku, joka näkyy mm. näissä kuvissa! Saappaat alkavat kyllä valitettavasti vedellä viimeisiään, ovathan ne jo melkein 3 vuotta vanhat (ja keinomateriaalia).




Heh, eikö näytäkki mun tukka hyvältä?! No okei, tulin juuuuri kampaajalta ennen kuvian napsimista. Hiukset vaikuttaa jotenkin todella paljon mun yleisfiilikseen, joten oon nyt ryhdistäytynyt niiden hoidossa ja pyrin käymään säännöllisesti värjäämässä tyvikasvun ja tasoittamassa latvat. Oon ennenkin kertonut, mutta oon käynyt koko Tampereella asustelemani ajan Glohair schoolissa, joka on tosi hyvä ja budjettiystävällinen paikka!



On kyllä ihan huippua, kun on sisar samassa kaupungissa. ;-) Kiitos Minna kuvista!


Meitsi alkaa nyt siivota paikkoja, meillä on tänään kamujeni M&M:n kanssa tyttöjen ilta! JEE! <3


T: Hanna



PS. Muistakaa lisätä mut Snapchatissä, hannaiks! :--)

6 kommenttia:

  1. Ihanan syksyisiä kuvia ja tosi kiva asu! ^_^

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi, jään ehdottomasti seurailemaan! :)

    http://lihavapupu.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Ihanat saappaat<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Tykkään itekkin, pakko metsästää jostain samantyyliset, kun noi menee ihan pian rikki...

      Poista