Sivut

maanantai 5. lokakuuta 2015

Syyskuun lemppareita

Heii!

Mun pitäis kirjailla näitä lempparijuttuja pitkin kuukautta ylös. Nyt menee aina niin, että huomaan että ei vitsi, kuukaus vaihtui, mitkäs oli parhaita paloja. :-D

Nämä pari juttua kuitenkin tuli HETI mieleen, ja tässä ne nyt tulis!

LEMPIOSTOS:


Villakangastakki Hennesiltä oli viime kuun paras ostos, vaikka en oo edes päässyt vielä käyttämään sitä. :-D Saako jo pikkasen toivoa viileämpi viimoja? Tähän asti oon viilettäny ohuella takilla, ja pyöräillessä on tullut silti ihan hirvee hiki!


LEMPITUOTTEET:


Ostin viime kuun kampaajareissulta Seven-professionalin Back up-muotoilusuihkeen, jossa on myös lämpösuoja. Pakko tunnustaa, että en oo ikinä oikein panostanut hiustenhoitotuotteisiin, vaan lähinnä ostanut aina halvinta mahollista. Kampaajan penkissä sain kuitenkin vähän noottia hiusten huonosta kunnosta... Ja kannatti kyllä vähän panostaa. :-) Muotoilu (tai siis suoristus/kiharrus) sujuu ihan ylihelposti!! Noi Sevenin tuotteet on muuten suomalaisten kampaajien kehittelemiä. :-)

Kookosöljyä oon käyttänyt aina silloin tällöin porukoilla ollessani, mutta nyt ostin oman tötsän! Tuote on varmaan kaikille tuttu, joten ei siitä sen enempää, muuta kuin että kannattaa käydä öljykaupoilla XXL:ssä! Toi purkki maksoi sielä vain alle 7 euroa.

LEMPIRUOKA:


Syksy ja omput kuuluu yhteen, kaikkihan sen tietää! ;-) Aion jakaa ton herrrrrrkullisen piirakan ohjeen täälläkin, siitä tuli oikeesti NIIIIIIIN hyvää!


Muita lemppareita oli mm. Hennesin kulmakynä, josta kirjoitin täällä ja vihersmoothie, johon löytyy resepti täältä.

Bonuksena vielä meidän ysikuinen beibi! <3



T. Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti