Sivut

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Viewpoint & monkeys

Reissukuva -alert! ! !

Käytiin vähän ennen matkan puoliväliä pyörähtämässä Phuket Townissa, joka oli n. 16 km Kamalasta, missä meidän hotelli oli. Taksi sinne olis maksanut mittaritaksilla n. 500 Thb eli n. 13 € suuntaansa. Myös hotellilta olis saanut oman taksin, joka olis kuljettanut meidät sinne ja takaisin sekä siellä paikan päällä ympäriinsä, se olis maksanut 2 500 Thb eli yli 60 €!! Hotelilla kaikki nyt oli muutenkin kalliimpaa... Meillä kävi kuitenkin säkä ja bongattiin vapaa mittaritaksi. Taksikuski Mr. Sunthon tarjoutui olemaan meille kuskina viiden tunnin ajan hintaan 1600 Thb eli n. 40 €. :-) Vaihdettiin myös numeroita ja herra Sunthon kuskaili meitä myös myöhemmin reissullamme! :-D


Siellä Phuket Townissa olis vaikka ja mitä häppeninkiä jättimäisistä markkinoista joihinkin vegeruoka-festareihin, mutta me käytiin siellä vaan tekemässä vähän ostoksia, katsomassa apinoita (:-D) ja maisemia Rang Hill -kukkulalla. Ainiin, ja museossa! :-D Päädyttiin sinne vähän puolivahingossa, mutta sisäänpääsy oli vaan muutaman euron.















Taksikuskiakin vähän huvitti, miten innoissaan me oltiin noista apinoista. :-D Sit selitettiin sille et ei olla ikinä nähty niitä ennen, ei Suomessa oo tommosia!! Noi oli ihan parhaita, ne tuli ottamaan kiltisti banskun mutta ei ollut aggressiivisa ruuan suhteen, toisin kun myöhemmin Phi Phillä näkemämme yksilöt... Niistä kavereista ja muista Phi Phi -jutuista ens reissupostauksessa! :-)




T. Hanna

2 kommenttia:

  1. Kui söpöjä apinoita! :) Ja huikeet noi maisemat tuolta ylhäältä. En oo ennen miettinyt Thaimaata matkakohteena itelleni, mutta ehkä sinne joskus vois mennä ;) Sitä niin moni hehkuttaa ja aina ihmisillä on niin upeita kuvia sieltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Thaimaassa kannattaa ainakin kerran käydä! :) Siellä on paljon turisteja mutta myös paljon kauniita paikkoja ja nähtävää.

      Poista