Sivut

maanantai 11. huhtikuuta 2016

Parvekkeelle kevät

Vaikka talvi ois kuinka pitkä, nii kyl kevät AINA tulee!! Vaklailtuani tovin naapureita huomasin, että nyt on jo sallittua alkaa laittaa partsia kevätkuntoon. ;-) Kukkia ja yrttejä tulee kyllä lisää, kunhan päästään kesään asti. 



IKEAsta ostettu puuboxi tulee samaan täytteeksi pari yrttiä, varmaan basilikan ja minttua. Konsultoin äitiä kukka-asioissa, ja orvokit kuulemma kestää kylmää ja eipä noi oo mikskään mennyt! En oo vielä päättänyt, mitä noihin valkosiin pönttöihin tulee... Any ideas??



Tuoli on uusi, töistä sekin roudattu. :-D Sen saa taitettua kasaan, muutoin se ei olis kyllä edes mahtunut. Ollaan suunniteltu jo kivoja grillikemuja, kunhan kelit lämpenee, niin istumapaikkoja tarvitaan! ;-) 
Myös valot on vasta hankittu ja teipattu kattoon. Kyllähän keväällä ja kesälläkin pitää olla tunnelmavalaistus!! Bauhaussin valosarja on muistaakseni 14 m pitkä ja siinä on 10 lamppua. Teipattiin se betonikattoon ulkokäyttöön tarkotetulla kaksipuoleisella teipillä, ja on pysynyt ainakin toistaiseksi...





Edellinen parveke-aiheinen postaus löytyy TÄÄLTÄ, ja lisää varmasti tulee! :-)



T: Hanna

2 kommenttia:

  1. Oijoi! Nuo tyynynpäälliset ovat herrrrrrrrrkulliset, samoin ihanan värikkäät orvokit! :) Jos multa kysytään niin lisää väriä vaan noihin pöniköihin orvokkien seuraksi! :D Voi kun saisi itsekin jotenkin sumplittua tuon partsin kunto, plääh. Se toimii tällä hetkellä lähinnä tarpeettoman säkkituolin ja keittiölaitteiden hautausmaana... :D Olisi niin mahtavaa tehdä partsista pieni työpiste lämpimien kelien seuraksi, kissakin kun viihtyy siellä kovasti ja aurinko paistaa lähes koko päivän siihen meidän nurkalle :) Grillikään ei olisi pahitteksi! :D Voi vitsit kun alkoi ajatukset hyrräämään, ei muuta kuin kiitos inspiksestä, pitääkin lähteä suunnittelemaan idistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia!! Ihan mahtia että sain inspiroida! :-) <3
      Ja juu, todellakin, väriä tulee olemaan kesällä paljon lisää! :-D Meillä on partsilla kans grilli, mutta tällä kertaa se jäi kuvista pois. Ollaan jo pari kertaa rillailtukkin tänä keväänä! Parvekkeet on kyllä niin ihania "kesähuoneita" - en varmaan osais enää asua sellaisessa kodissa, jossa sellasta ei olis :-D

      Poista