Sivut

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Raitamania


Oon rakastunut klassikkoon! 

Oon aina tykännyt kyllä raitakuosista, mutta nyt viime aikoina, varmaan kesästä lähtien, se on miellyttänyt ihan erityispaljon. Niin vaatteissa, kuin sisustuksessakin. Ostin kesällä alennusmyynnistä ihanat raikkaat pinkki-valkoraidalliset Anno-lakanat Anttilasta, ja siitä se varmaan lähti!

Raita on niin simppeli, mutta kuitenkin yksiväristä mielenkiintoisempi. Ja varmasti aina muodissa. Tuntuu taas ihan hassulta et mikä myöhäisherännyt mä taas oon, raitapaitahan kuuluu jokaisen pukeutujan peruskarderoopiin. Ehkä mulla on erityisen pitkät piuhat. :)

Nyt on siis ostoslistalle päätynyt laadukas paita jossain raikkaassa värissä, ja raidoilla tietenkin. Myös tuollainen kuvassa näkyvä trikoomekko olis ihana lisä arkipukeutumiseen!

via Pinterest.

3 kommenttia:

 1. Hei mul on ihan sama! Haluaisin raitamaton, raitamukeja, raitapaitoja jne! Paitoja ja pari mekkoakin näköjään onneks löytyy, kun alkaa kaiveleen. Näköjään niitä on osannu ostaa vaikkei niihin niin ihastunu oo ollukkaan! Mutta nyt on kans jotenki superihastus käynnissä. Ikeassakin oli ihana raitahuopa... <3 t. Larppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen mikä mul on täl hetkel, niin lepardikuosi!! :D mites teillä... ;D

   Poista
  2. Joo ei oo näkyny sitä. :D vaaleenpunasta haluisin myös kauheesti, mutta ei sekää oikein kelpaa...

   Poista