Sivut

lauantai 17. tammikuuta 2015

Laatuaikaa ja kirppispäivä

T lähti tänään tosi aikaisin aamulla yhteen koulutusjuttuun kotikotikonnuille Kouvolaan päin, ja se tarkotti mulle laatuaikaa itteni kanssa! :) En ollut pitkään aikaan käynyt oikein ajan kanssa Tampereen kirppiksillä, joten pyhitin tämän lauantain niille. Tein vain kaksi löytöä (todella hyvää kylläkin!), mutta silti oli ihanaa ja jotenkin rentouttavaa vaan kuljeskella ja tutkia kaikessa rauhassa. Kävin myös muuten vaan yksikseni kahvilla. En oo varmaan koskaan tehnyt sitä! Se oli kieltämättä vähän outoa, kun ei ketään istunut vastapäätä... Ja sittenhän se meni sometteluksi koko kaffepaussi. Jotenkin sitä ei vaan osaa olla pelkkä kahvikuppi kädessä ja kaiken lisäksi itekseen. Pitäisi ehkä harjoitella?


Tässäpä tulee samalla listattua Tampereen parhaat kirpputorit. :)


Haha yks vähän tuimana! Mutta hei, piilarit silmissä! Jihuu jihuu. Kyllä on vapauttava tunne, kun voi olla ilman laseja ja näkee kaiken!


Tässä ensimmäinen kirppispysäkkini, Bonus Kirppis Tammelassa, Itsenäisyyden kadulla. Kuten kuvasta näkee, pöytävuokra on aika kova, ainakin mun mielestä... Mutta tuolta oon tehnyt varmasti eniten hyviä löytöjä!




Kävin myös Tammelan Fidassa, mutta sieltä en oo ikinä löytänyt mitään. Se on kuitenkin tosi siisti kirppis, niinkun Fidat yleensä. Ylhäällä kuvassa on toinen lempparini, Kirpputori Tarina Laukontorin kupeessa. Siinä on samassa myös kahvila. :) Oikein kiva paikka ja ystävällinen henkilökunta!



Myös Radio Kirppis on Laukontorin laidalla. Se on näistä isoin ja yleiseltä hintatasoltaan ehkä kallein. Pöydistä päätellen täällä käy eniten nuoria, on paljon H&M:ää, GinaTricotia ja kumppaneita. Mutta suuri paikka, mahtuu sinne siis edullisia ja hyviä löytöjäkin! 

Poikkesin myös Hämeenkadun UFFilla, mutta sieltäkään ei taaskaan löytynyt mitään.



Hei, kivaa viikonloppua! :)


T: Hanna

4 kommenttia:

  1. mul on toi sama ongelma, et ei sitä oikeen osaa yksin istuu kahvilla ku ei tiiä mitä tekis tai miten olis :D sitä harjotteluu vois helpottaa vaik lukemalla lehtee tai kirjaa eikä aina selailemalla sitä instagramii, hehe..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, se on tosi vaikeeta! :D mut tavallaa se olis varmaan hyvä osata olla ihan vaan rauhassakin. Mutta toi kirja tai lehti vois olla hyvä vieroitus instasta! :))

      Poista
  2. Mä tykkään tosi paljon Tarinasta! Se on ihanan viihtyisä kirppis, palvelu on hyvää ja olen tehnyt sieltä tosi kivoja löytöjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on ihana! :) Mä kävin eilen myös eka kertaa Lietsun kirppiksellä, se oli aika pieni mutta kiva ja siisti!

      Poista