Sivut

torstai 22. tammikuuta 2015

Kirpputorisaalis

Esittelin viimepostauksessa muutamaa Tampereen kirppistä, joissa kävin viikonloppuna. Postauksen tekemisen jälkeen lähdin vielä katsastamaan pari sellaista kirppistä, joissa en ollu ennen käynytkään - Lietsun Kirppiksen, Kodin Kakkosen ja Pirkkalassa sijaitsevan Markiisitaren.




Mun löydöt! Kannatti ottaa T:n auto alle ja lähteä sunnuntaiajelulle sinne Pirkkalaankin. Korut ja tuikut ovat toki omasta takaa, mutta matala Aalto-maljakko, pisaran mallinen tarjoiluastia ja ihanat marmorituikkukupit olivat yhteensä 8,75 euroa!!!

Tarjoiluastia löytyi Tarinasta eurolla. Ensiksi en ottanut sitä mukaani, mutta kun olin lähdössä, oli se pakko käydä vielä nappaamassa matkaan! :D Sopisihan se tolleen joidenkin kynttilöidenkin aluseksi, mutta aion kyllä laittaa siihen karkkeja tai jotain muuta pientä tarjolle.

Marmorituikut !!! Meillä oli tollasia kotona, kun olin pieni. Joku aika sitten kyselin äitiltä niiden perään, kun ihastuin marmorikuvioon. No, hän oli tietenkin jo ehtinyt pistää ne eteenpäin jonnekkin kirpparille. Kävi kuitenkin ihan tosi hyvä säkä, kun löysin Kouvolasta Kuusaan kirppikseltä JUST samankokoiset, kun mitä meillä oli silloin aikoinaan, eli tuollainen pikkuinen ja lisäksi keskikokoinen ja iso, joka on noin nyrkin kokoinen. Hyvä tuuri loppui kuitenkin siihen, kun niissä ei ollut missään hintaa, eikä niitä sitten tietenkään voitu myydä. Kävin useamminkin kärkkymässä, jos pöydän vuokraaja olis laittanut uuden hinnan, mut ei... Konsultoin pikkusiskonkin käymään sielä, kun ite palasin kotiin. Sieltä ei ookkaan kuulunut mitään... MINNA, ootko muistanut käydä???
No mut takaisin noihin yksilöihin!!! Ne löytyi Lietsun Kirppikseltä EKASTA PÖYDÄSTÄ, jota kävin tutkimaan. Ja hintaa molemmille yhteensä oli merkattu 75 senttiä! Ai että, tulin niiiiin iloiseksi! :) Vielä olisi hakusessa (ainakin) kaksi samanmoista, mutta isompaa. Pyöriikö kellään nurkissa? Mustia samanalaisia oon löytänyt vaikka miten monta, mutta tykkään niin paljon enemmän noista vaaleista.

Aalto-maljakko odotteli ostajaansa sielä Markiisitaressa, Pirkkalassa. Iittalaa myydään kirppiksillä aika usein, mutta jotenkin en oo raaskinut ostaa käytettyä suht kalliilla. Toi oli kuitenkin moitteettomassa kunnossa, ja 7 euroa, eli todellakin sopuhintainen, vai mitä mieltä ootte? :) Siitä tuli mun uus koruparkki, ja se on musta niiiiin kaunis!

Lisäks mä löysin vielä kahdella eurolla kauniin mekon Bonus Kirppikseltä, mutta se on vielä pyykkikorin uumenissa odottamassa pesua. Aika mahtava saalis yhdeltä viikonlopulta! :)


Kirpeitä pakkaspäiviä! x

T: Hanna

5 kommenttia:

  1. Mökillä muuten saattaa olla jotain niitä marmorikippoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. !!! Aijaa! Mikset aiemmin oo kertonut... :)

      Poista
    2. Muistin vasta kuin luin päivityksesi!

      Poista
  2. hups

    onkohan koko pöytää siellä enää, siitähän on ikuisuus kun käytiin! mut voin sillai yleisesti kattella jos noita näkyy jossain:D

    VastaaPoista