Sivut

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Bangs bangs

Lumista keskiviikkoa! x

Kun olin 14-vuotias, ihailin ihmisiä jotka käveli koulussa ja kaupungilla (varsinkin Helsingissä!) take-away-kahvikuppi kädessä. Miksikö? No en tiedä. :-D Jotain hienoa ja tavoittelemisen arvoista siinä oli. Samoin kun yhden kaverini kanssa (terveisia Elisalle, jos luet:-)) ihailtiin joskus saman ikäisenä abeja, kun ne teippaili kyniä ja kollaripöksyjen logoja maalarinteipillä piilon ennen kirjoituksiin menoa. Nyt on teippi- ja kirjoitusruljanssit jo taaksejäänyttä elämää. Ollut jo pian kolme vuotta, hui!

Olin tänään tapani mukaan etuajassa, kun olin menossa kampaajalle, ja kävin hakemassa take-away kahvin matkan varrella. Sit muistin tuon mun vuosien takaisen fiksaation ja hymähtelin itsekseni. Vastaantulijat varmaan ihmetteli, tyyppi hörppii kahvia, kävelee etanavauhtia (etten olis liian ajoissa) ja hymisee. Mutta ehkä mä nyt sitten olen sellainen "aikuinen", joka juo take-away kahvia, sellainen, jota oisin 7 vuotta sitten kattonut että tuollainen mäkin haluan olla! Siinä sitten tuumailin, että on mun elämä oikeesti nyt tosi kivaa. Asun kivassa kaupungissa ja mulla on hyviä tyyppejä ympärillä. Tykkään mun koulusta ja keväällä toivottavasti löydän uuden viihtyisän kodin. Ehkä se kahvimuki jotenki symbolisoi aikuisuutta ja itsenäistä elämää.
Tai sit ei. Ehkä ne oli musta muuten vaan hienoja.

Pahoittelut, et on vähän köyhät kuvat. Kävin siis Glohair hiusmuotoilukoululla leikkauttamassa vähän tukkaa, ero ei oo mikään hirveen suuri, mutta musta tuntuu tosi hyvälle! :-)Voin muuten lämpimästi suositella Tamperelaisille tota hiusmuotoilukoulua! Siis asiakkaan näkökulmasta. :-D Oon kääny siellä neljä kertaa, ja vaikka kampaajat sielä ovatkin vasta opiskelijoita, niin osaavat kyllä hommansa hyvin. :-) Hinnat on puolet siitä, mitä valmistuneella kampaajalla. Hiustenleikkuu on esim. vaan 16 euroa ja värjäys tämän mittaisiin 55 e.


Rentoa iltaa!


T: Hanna

6 kommenttia:

 1. Hei kiitti muistutuksesta, pitääki teipata vielä huomisen paita! :-DD sun hiukset näyttää kyl aina niin hyvälle + ihana tää kirjotus, just tällasia must on kiva lukee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret tsempit huomiselle! :-) Mikä koitos sulla on eessä? Ja kiitokset ihanasta kommentista! <3

   Poista
  2. Kiitti, sitä tarvitaa! Äikän tekstitaito... hnnnggh

   Poista
 2. kivat bangsit!! mä meen huomenna kans kampaajalle jeeeeee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittiii! :) vaatii ehkä vähän enemmän laittamista mutta näyttää musta kivemmalta ku tasapitkä. Ja hehee vihdoin sä meet! :---D puhuit jo jouluna että pitäisi mennä! :-D

   Poista
  2. takatukka alko olla out of control! mut onneks päiville pääsee aina suht nopeesti :3

   Poista