Sivut

maanantai 2. helmikuuta 2015

Hattu hattu

Helmikuu on nimensä puolesta kaikkein kivoin kuukausi. Toivotaan, että se on tänä vuonna kiva kuukausi noin muutenkin. :-) Talvista on ainakin, jos ei muuta! Niin perus, että alkutalvesta kitistään kun ei oo lunta ja lopputalvesta kun sitä on liikaa ja tulee aina vaan lisää. :-D Täytyy myöntää, että oon aikamoinen valittaja välillä itsekin, mutta yritän pitää sen oman pään tai ainakin vähintään oman kodin sisällä! Haha, täytyy myös tunnustaa, että oon just sellanen tyyppillinen säästä-puhuja... Aina, kun ei oo muuta sanottavaa, kommentoin säätä. Se on ärsyttävää, mä niin tiedän sen, mutta kait mä en osaa olla hiljaakaan...En muista olenko täällä kommentoinut mun hattudilemmaa, mutta ainakin ahkerasti avaudun siitä muiden blogien kommenttibokseissa kivan hattu-asun nähdessäni! Ongelma on ollut siis mun minipää. Kaikki hatut on ihan jättimäisiä ja lennähtää päästä kun otan askeleenkin. Ei tuokaan mikään napakka ole, mutta tarpeeksi sopiva! Käytetään sitten vaan tyyninä päivinä ja kun on tukka tuuheana. ;-) Bongasin hatun Stockmannin kanta-asiakaslehtisestä. Kortin kera villalierilätsälle jäi hinnaks 15,90, eeeei paha!

Pahoittelut hei noista kuvista... :-D Oon kirjoittanut tänään 3 työpaikkahakemusta (meni melkein 2 tuntia!) ja välissä napsinut parit webbikamerakuvat (tässä on siis ehkä viidesosa niistä...)!  Mun asukuvaajanikin on ekskursiolla Prahassa ja hattua oli tietysti pakko päästä heti esittelemään.

Oon kovasti yrittänyt pitää yllä sellaista linjaa, että jos ei oo mitään asiaa, niin turhaan mä mitään liibalaabaa postaan... Tulin nyt, niinkuin monta kertaa aiemminkin, siihen tulokseen, että antaa mennä vaan... :-D Toivottavasti jaksatte silti lukea! <3Kivaa viikkoa! xx

T: Hanna

6 kommenttia:

 1. Hieno hattu ja hienot rillit ja enää 48 työhakemusta! Kyllä sää kesään mennessä ne oot tehny ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa! Tykkään hatusta kans! :-) Rillitkin menettelee! Joo saan kesäksi 2016 töitä, ehkä :-----D

   Poista
 2. mä haluisin ehkä semmosen isolierisen hatun mut en tiiä sopisko mulle! ja mul on iso pää ni vaikee löytää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollain samanlainen vois mun mielestä sopia sulle=)) haha sulla iso ja Annilla on isot päät ja mulla pikku!

   Poista
 3. Toi on kyl tosi kiva!! Vaikka hattu ois sopivaki niin se lentää tosi helposti päästä :D Muutama nolo tilanne takana.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä en oo vielä ehtinyt testata tota ulkona. Pitää muistaa pitää lieristä kiinni. ;)

   Poista