Sivut

lauantai 21. helmikuuta 2015

Raikasta pastaa

Mun lempiruoka on pasta. Se on niin varioitava ja helppo ruoka, ja oikeilla raaka-aineilla ihan suuuuperhyvää. Kuten oonkin kertonut, T on varsinainen ruokavirtuoosi, joka muuten sai tällä viikolla uuden paistinpannun. En oo ikinä nähnyt, et joku innoistuis pannusta niin paljon. :-D

Mun panostus tähän pastaan oli paprikan ja punasipulin pilkkominen, mutta päätin silti jakaa reseptin täällä! :-) Mitä pidätte ruokapostauksista?

YRTTINEN TONNIKALA-AVOKADO PASTA

pieni nippu tuoretta persiljaa
pieni nippu tuoretta basilikaa
0,9 dl oliiviöljyä
suolaa
pieni punasipuli
paprika pieninä kuutioina
avocado
yhden sitruunan mehu
150 g tonnikalaa öljyssä
500 g pastaa


1. Sekoita persilja, basilika, 4 rkl oliiviöljyä sekä hyppysellinen suolaa sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi isossa kulhossa.

2. Laita pasta keittymään.

3. Pilko sipuli, paprika ja avokado ja laita avokadon päälle sitruunamehua, jottei se mustu. 

4. Murskaa tonnikala.


5. Valuta pasta hyvin ja kaada yrttiseoksen joukkoon.  Lisää tonnikala, sipuli, paprika ja avokado ja sekoita nopeasti. Kaada joukkoon loput oliiviöljystä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Valmista! :-)




Tuli ihan tosi hyvää! Tää sopis varmasti hyvin myös vaikka joihinkin kesäjuhliin tai piknikille, kun oli niin raikasta. Resepti on siis eräästä pastakirjasta T:n soveltama. :-)





Meillä alkoi eilen hiihtoloma ja mä lähden ens yönä junalla kohti Lappia! Tiedossa on kunnon perheloma Levillä, porukat ajeli sinne jo tänään. Mua jänskää, 11 tuntia junassa! Oon varustautunut tabletilla, parilla lehdellä ja ristikoilla. :-D Eväätkin on jo pakattu...

Palaillaan ja kivaa lomaa kaikki lomalaiset! xx


T: Hanna

2 kommenttia:

  1. Ruokapostaukset on aina kivoja!

    Mukavaa lomaa! Kunpa pääsis pian pitkästä aikaa itekin jonnekin kunnolla pohjoiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, anteeksi kun kesti vastata! Mutta kiitos kovasti! :) Ruokapostauksiin riittääkin aiheita, kun vaan muistaisi nälissään nappailla kuviakin.

      Poista