Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Sunnuntaiboogie

Huh mikä aurinkoinen myrsky tuolla ulkona on tänään riehunut! (Ja taas, puhetta säästä...)

Mä tulin muutama tunti sitten Jämsästä. Tällä kertaa en ollut rinteessä, vaan yökyläilemässä ja herkuttelemassa. Mun täytyy tunnustaa, että nyt kun oon ollu koko viikon yksin niin oon syönyt ihan todella huonosti, ihan hävettää... Mutta se asia kyllä korjattiin viikonlopun aikana! :-) Tortilloja, herkullista lohisalaattia ja vielä kotitekosia hamppareitakin. Eikä makea-puolikaan jäänyt tippaakaan jälkeen... Ja tänään mä saankin mun keittiömestarin takaisin kotiin! <3


Kattokaapas mikä aarre löytyi Spr:n kirppikseltä! Kyllä, miten voikaan olla niin hyvä tuuri! :-) Kirjoittelin siis jokunen postaus takaperin, että metsästän JUURI tuollaisia marmorituikkuja, kuin kuvan yläkulmassa näkyy. Lompakkoakaan löytö ei rokottanut kuin 2,50€. 

Alarivin kuvat ovat Witikkalan kartanosta, ihana paikka! Vanhaan kartanoon on perustettu lifestyle-kauppa, mistä löytyy vaikka ja mitä: kynttilöitä, saippuoita, koruja, vaatteita, lipastoja ja piironkeja, lampaantaljoja, Happy Lightsejä, fiftarihenkistä tilpehööriä, kuppeja ja kippoja... Lisäksi siellä on kahvila, joka on muuten ainakin Tampereen hintatasoon verrattuna tosi edullinen - kahvi ja maukas bansku-rahkakakku oli vaan vitosen ja jotakin senttejä päälle. Kannattaa ehdottomasti käydä, jos jostain syystä eksytte Jämsän keskustaan. ;-)


Haha, kuten näistä puhelinkuvistä näette, niin tuli tosiaan herkuteltua! :-D

Toivotaan, että ensi viikollakin saatais nauttia tosta armaasta auringosta! On se vaan niin, että se piristää ihan mie-let-tö-mäs-ti. :-) Jospa saisin pitkästä aikaa kuvattua jokusen asunkin.

Nyt bloggeri kiinni ja Yle Areena auki - Sykkeen uudet ennakkojaksot tuli tänään... ;-)

T: Hanna

2 kommenttia:

  1. Kivaa kun olit! <3 Näyttää kieltämättä melko ruokapainotteiselta (lue: herkkupainotteiselta) viikonlopulta. :-D Ja ihanaa että saat kokkisi tänään kotiin. :-) Terkkuja!

    VastaaPoista