Sivut

tiistai 10. helmikuuta 2015

Kinderpiirakka

HUOM! Ei laihduttajille! ;-D

Mun yks uudenvuodenlupaus oli et leipoisin enemmän. Tähän mennessä ei oo toteutunut kovin vahvasti, pian ollaan jo helmikuun puolivälissä ja oon leiponut kerran yksin (pannukakkua....) ja kerran leipuritoverin eli Lauran kanssa. Viime postauksessa näkyikin vilaus meidän megaherkusta, joka leipastiin lauantaina, eli KINDERPIIRAKKASTA!  

Reseptejä tolle namille löytyy netistä varmaan satoja, me käytettiin tätä. Erona se, että laitettiin puolet vähemmän sokeria - ja se oli kyllä ihan hyvä, sillä oli noinkin erittäin makeaa! Mun mielestä piirakka oli parempaa, kun se oli levännyt jääkaapissa yön yli. Jos alkoi samantien herkutella, kuorrutus ja kreemi jäi kitalakeen kiinni!
Haha, kuvat otin vasta tänään. :-D Siksi noi on niin muruisia, matkustaneet Jämsästä Tampereelle ja ollut täälläkin jo hetken jääkaapissa leivinpaperikääreessä... Mutta voi kuulkaa, hyvää on!! Eikä tosiaan pysty syödä kun palasen kerrallaan, mikä voi olla kyllä ihan hyvä asia. ;-)

Täytynee vielä paljastaa, että mä en heti tajunnut miks ton nimi on Kinderpiirakka. Luulin että siihen tulee Kinder-suklaata. (Ei siis tule.) Mut sit välähti et Kinder-munissa ja Kinder-Maxeissa on ainakin tolleen joku kreemikerros suklaan alla. Tai ainakin mä nyt luulen, että se nimi tulee siitä? :-D Oonko vääräs?!


Hyvää ystävänpäiväviikkoa! <3

T: Hanna


// EDIT: Kinder-munissa ei ookkaan mitään kreemiä, vaan se on valkosuklaata! Ainakin Wikipedian mukaan. :---D Mutta mun mielestä se on ainakin niissä Maxi-patukoissa enemmän kreemimäistä, kun valkosuklaamaista?

2 kommenttia:

  1. Kai se nimi tulee tuosta valko- ja maitosuklaan yhdistelmästä. :) Ei kai se maxissa mitään kreemiä ole, vaan jotain maitojuttua?? No, tiiä näistä. :-D Hyvää oli kuitenkin, ja joo, yön yli levänneenä parempaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ompas kinkkinen juttu. :) Mutta maistuvaa, se on tärkeintä ja parasta! :-D

      Poista