Sivut

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Amorissima ja Pidä Ruotsi siistinä

Varsinkin näin keväisin moniin lukemiini blogeihin ilmestyy listauksia ja kollaaseja siitä, mitä halutaan hankkia ja miten halutaan pukeutua. Ne on musta kivoja postauksia ja saan niistä usein ideoita itellenikin. Ajattelin, että olis hauska tehdä joku vastaavanlainen... mutta mulla pyörii tällä hetkellä melkein pakkomielteisesti päässäni vaan kaksi juttua, jotka mun on PAKKO saada! 

kuvat Nominationin ja Arabian kotisivuilta

Ja tässä ne on! Ei oo kevään trendivärejä eikä kesämuodin kulmikiviä. Selasin viikonloppuna junassa uusinta Oliviaa ja jo ennen kun Nominationin Amorissima-sarjaa mainostava mainossivu oli kokonaan kääntynyt, olin jo ihastunut tohon rannekoruun! En tiedä, kumpi noista koruista olisi kivempi, mutta kaikenkaikkiaan korussa on tosi monta elementtiä, josta tykkään; ruusukultaa, siroutta, söpöyttä, yhdisteltävyyttä ja mustat helmet tuomassa vähän luonnetta. Täydellinen koru! Lupailinkin jo vähän itselleni, että jos onnistun hyvin huomisessa työhaastattelussa (iiiiik!), niin saatan palkita itseni marssimalla Timanttisille...

Kuinka epistä, että tuo kivoin Muumimuki ikinä, on kaupoissa vaan Ruotsissa!? Onneksi on kuitenkin nettikauppa (josta kuppi on kylläkin jo loppunut) ja huutonet... Oon satavarma, että kahvi maistuis tosta erihyvältä. ;-)

Kyseessä on siis erikoismuki, joka on osa ruotsalaista Hålla Sverige Rent -operaatiota. Jokaisesta myydystä mukista lahjoitetaan 15 kruunua tähän projektiin. Mukin nimi on Hålla Vatten Rent, ja alla on vielä parempi kuva mukia koristavasta piirroksesta. Aivan ihana, vai mitä?! 


Saapa nähdä, saanko jossain vaiheessa postauksen juttuja omaa arkeani piristämään. Pitäkää mulle ainakin peukkuja työhaastattelua varten, jooko!? (Ja joojoojoo, oikeastihan mun ei ole mikään pakko saada niitä, mutta voi vitsi miten ne olis kivoja.) T: Hanna

2 kommenttia:

  1. mut ootko nähnä uuen nuuskamuikkusmukin??? tahdon sennn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen. :) Se oli kyl kiva, mut se uus Pikku Myy ei ollu niinkään... Ne tais olla Cittaris vaa vajaat 13 €!

      Poista