Sivut

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Dermosil: Deo Stick, Primo Facial Peeling Cream & Primo Cuticle Balm

Moi! Nyt olis vuorossa lisää Dermosil-hommia. :) Edellinen postaus aiheesta löytyy täältä!


Tuote: Dermosil Vitamin E Deo Stick

Arvio: Plussaa tietenkin suloisesta väristä ja sirosta muotoilusta. Tuoksu on mieto ja raikas, ehkä tulee joku kukka mieleen? Tykkäsin, kun tää ei ollut niin "tahmea", kuin esim. Doven stick-dödö. Kuivui nopeasti, ja piti kainalat päivän mittaan kuivana...

... mutta illalla haisin, ja suoraan sanoen ihan kamalalta! :-D Eli kainalot pitivät hien poissa, mutta eivät hajua? Erikoista, mutta näin kävi! En tiedä, olisiko deodoa pitänyt levittää enemmän aamusella. Mulla on kyllä tapana laittaa ihan kunnon kerros... 
Tämä tuote jää siis käyttämättä - en uskalla ottaa riskiä, että se pettää taas.

Arvosana: 2/5


Tuote: Dermosil Primo Facial Peeling Cream

Arvio: "Ihanan voidemaisella ja kevyesti vaahtoavalla kuorintavoiteella on sekä kuoriva että puhdistava vaikutus. Voide sisältää luonnollista riisinjyvämurskaa, joka toimii kuorivana ainesosana.
Kasvojen Kuorintavoide sisältää tehokosteuttavaa glyseriiniä sekä pehmentävää avokadoöljyä. Tuotteen kevyt ja miellyttävä tuoksu on peräisin mintun ja melonin raikkaasta yhdistelmästä." 
(Kopioitu suoraan Dermoshopin sivuilta)
Ihana tuote! Iho on kuorinnan jälkeen todella pehmeä, eikä kuiva kun korppu, niinkuin mulla ainakin useimpien kuorinta-aineiden käytön jälkeen. Silti se tuntuu tehokkaalta ja oikeasti puhdistavalta!

Ainoa juttu, mitä parantaisin on tuoksu, se on vähän kummallinen. Ei tuu yhtään mieleen minttu taikka meloni, ainakaan mulle! Tai ehkä hyvin etäisesti se meloni.. En kyllä keksi millä kuvailisin sitä - ehkä tuo etäinen meloni on sitten ihan hyvä. :-D Useimmiten kuitenkin levitän kuorinnan jälkeen kasvoille vielä kasvoveden ja voiteen, joten tuoksu ei jää kummittelemaan.

Arvosana: 4+/5


Tuote: Dermosil Primo Cuticle Balm

Arvio: Tämä kynsinauhavoide puolestaan tuoksuu aivan syötävän hyvältä - saksanpähkinältä! Toteuttaa myös lupauksensa ja kosteuttaa kynsinauhat ja tekee siten käsistä heti paljon nätimmän näköiset. (Itselläni ainakin talven jälkeen iho etenkin käsistä on tosi kuiva - ja kynsinauhat ihan hirveän näköiset...) Tuubi on pikkuinen, joten kulkee helposti mukana, mikä on hyvä, koska tätä saa kyllä lisätä päivän mittaan useamminkin. 

Tätä oon tilaamistani tuotteista käyttänyt eniten, ehkä tuoksun ansiosta..? Ensi kerralla tilaan saman sarjan ihan peruskäsivoiteen - niin kovasti tykästyin. Saisi vaan olla ehkä riittoisampaa? Kenties kesällä, kun iho ei joudu kylmyyden takia niin kovalle koetukselle tätäkään ei tarvitse olla jatkuvasti lisäämässä! 

Arvosana: 3/5


Mitäs tuumitte, saako näitä tuotearvosteluja olla jatkossakin? :-)


Mukavaa viikonloppua!

T: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti