Sivut

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kuulumisia ja kirppis-asiaa

Oon tehnyt taas hyviä kirppislöytöjä - yhden kirjan, pari täydellistä kesäpaitaa ja sitten tämän:


Mitä ihanimman, pallon muotoisen maljakon! Kannoin sen empimättä kotiin, (maksoi vaan 1,5€) mutta mielessä kyllä kävi, että mitähän armas poikaystäväni mahtaa sanoa, kun pienessä kodissamme alkaa kohta laskupinta loppua ja uutta sisustuselementtiä vaan pukkaa... :-D 

En tiedä vaasin alkuperää, mutta se on lasinen ja sopii tuohon ruokapöydän kulmalle kun nenä päähän. :-) Paikka sille löytyi laittamalla Ikeasta ostettu neliskanttinen maljakko vaihtopenkille. Kiva vaan, kun voi välillä vaihdella, ja ehkä me jo pian päästään uuteen kotiin, jossa on tilaa useammallekkin kukka-asetelmalle! :-D 


Tiesittekö muuten, että kukkiinkin voi jäädä koukkuun? Se on ihan totta! Kun pari kertaa osaa tuoreen kimpun, ei enää osaa olla ilman ja koti tuntuu tosi tylsältä. Vai mitä? Onneks tää riippuvuus ei oo ihan pahimmasta päästä!


Muistatteko, kun talvella metsästin noita marmorituikkukippoja? Se tuotti tulosta, nyt niitä komeilee tuossa pitkulaisella tarjottimella jopa 5, ja tv-tasoa koristaa 3 isompaa! :-) Yleensä en löydä ikinä mitään, mitä etsin, mutta tällä kertaa onnisti! Yhteensä kaikkiin upposi rahaa muistaakseni alle 4 euroa. 

Ja hei, NYT TIEDOTUS KAIKILLE TAMPERELAISILLE! :-) 
Mulla on ensi perjantaihin saakka pöytä Bonus-kirppikseltä. Osoite on Itsenäisyydenkatu 13, ja mun pöytä on NRO 93! Sieltä löytyy jos jonkinlaista vaatetta (xs/34-m/38), asustetta ja kenkiäkin on pari paria (36). Kallein juttu taitaa olla 4 €, suurin osa 2 €. Käyn myös pitkin viikkoa lisäämässä kamaa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa!


T: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti