Sivut

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Dermosil: Tyrni -body butter

Hello!

Mä oon salaa jo pitkään haaveillut siipieni kokeilemista kauneusbloggaajana! En siis halua enkä aio muuttaa blogiani pelkäksi kosmetiikkasivuksi, ehei, ei musta siihen olisi. :-D Mutta jostain syystä mua on kuitenkin kiinnostanut analysoida ja kirjoitella kauneudenhoitotuotteista... ja nyt on sen aika! Tämä ei siis ole minkään sortin yhteistyöpostaus, vaan tilasin mielenkiinnosta ensi kertaaikinä Dermosilin tuotteita netin Dermoshopista ja päätin pyhittää niille ihan ikioman postauksen.


Ei kuvaamista ilman kukkia, right? ;-) Tässä siis koko paketin sisältö. (Pikkuruisia näytepakkauksia lukuunottamatta. Herra T levitti mm. koko kasvovoidenäytteen kerralla naamaansa. Siitä en osaa sanoa muuta, kun että riittoisaa näytti olevan. :-D)


Keittiökasisaippua ei ole kyllä kosmetiikkaa, ja sitä on hiukan vaikea arvioida... Paitsi että toi pullo on ihan paras, ja tuoksu aivan ihana! 5/5. ;-)


Noniin, nyt päästään vauhtiin!

Tuote: Dermosil Berry-therapy Body Butter sea buckthorn, eli TYRNI. 
Berry-therapy -sarja perustuu luonnon omien marjojen siemenöljyihin, marjauutteisiin sekä pohjoisen herkullisiin tuoksuihin. (www.dermoshop.com)
Tyrnin lisäksi tuotesarjasta löytyy tuotteita puolukan ja mustaherukan tuoksuissa.

Arvio: Suoraan sanoen en varmaan ikipäivänä olisi näppäillyt tätä tuotetta ostoskoriini, jos en olisi päässyt testaamaan etukäteen. Tyrni kuulostaa niin kovin kitkerältä... Tekemisiin kyseisen rasvan kanssa päädyin Levin reissulla, kun lainasin kylpylässä pikkusiskoni kummitädiltä jotain voidetta saunomisesta ja vedestä kiristyneelle iholleni. En katsonut, mikä tökötti on kyseessä vaan voitelin sillä itteäni ihan naamaa myöten, ja ihastuin miten kosteuttava mutta samaan aikaan kevyt rasva oli, ja yllättävän hyvän hajuinen! Pieni sokkotesti siis tälle tuotteelle! Voimakkaille tuoksuille nirso äitinikin kehui.
Nyt olen pari päivää käyttänyt tätä koko talvikuivaan kroppaani, ja oon tykännyt. Tuoksua löytyy, mutta se on sopivan mieto. Tosin jos käy illalla suihkussa, ja sitten rasvaa itsensä päästä varpaisiin, niin nukkumaan käydessä haju saattaa vähän käydä nenään. Jos taas käytän rasvaa aamusella, ei tuoksua päivän mittaan huomaa ollenkaan, toisin kuin vaikka VS:n voiteessa, joka jäi just sen takia käyttämättä.
Kasvoille en tätä käytä, muuta kuin tuolloin erikoistapauksessa.
Nopeasta imeytymisestä paljon plussaa, pääsee pukeutumaan nopeammin! Tähän tosin voi vaikuttaa todella kuiva ihoni, joka oikein imaisee kosteutta itseensä. 
Pitkäaikaisemman käytön tuloksia on vaikea arvioida, mutta iho tuntuu lyhyen käytön jälkeen pehmoiselta. 
Lisäksi voide on riittoisan tuntuinen - sitä ei tarvitse käyttää paljoa kerralla eikä lisätä päivän mittaan.

Tykkään myös purkin muotoilusta. Rasvaa on helpompi "annostella" ja purnukan tyhjentyessä on helppo saada kaikki rasva käyttöön viimeistä pisaraa myöten.

Arvosana: 4/5


Hups, tästähän tulikin pitkä selostus! Taidankin jakaa tuotteet kahteen postaukseen. Palaillaan siis myöhemmin kasvojen kuorinnan, deodorantin ja kynsinauhavoiteen parissa. ;-)
T: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti