Sivut

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Riemuidiootti valkoisissa tossuissa

Mua hieman huvittaa, kuinka sekaisin ihmiset (siis minä itsekin, ehdottomasti!) oikeesti menee keväästä. Ja se ei siis ole mikään ihme, me ollaan elelty taas sellaisessa hämäryydessä ja kolkkoudessa monen monta kuukautta, joten se on vähintään ymmärrettävää riemuita, kun se ajanjakso alkaa olla selätetty! Mutta se on vaan musta niin hassunhauskaa, kuinka sitä itekkin virnuilee itsekseen tuolla lakaistuilla kaduilla kulkiessaan, uudenkarheissa kevätkengissä tietty. Kevätkengissä, jotka ovat vielä toistaiseksi valkoiset.

Tänään otettiin T:n kanssa uus yritys kuvailun kanssa. Herra photographer tuplatsekkasi parikin kertaa, että ONHAN SE MUISTIKORTTI??!??!! No oli se, ja tämmöistä jälkeä tuli:







 Aika simppeli asu, mutta sitäkin mukavampi! Kaverilta sain tosin noottia, kun oli "feikki-Niket"... Mutta blaah, noille jäi hinnaksi alle 30 euroa, kun ostin Skopunktenista ne näissä kuvissa esiintyineiden nilkkureiden kanssa. I like I like! 
Se vielä pitäis kuvaajalleni opettaa, että jos joku paikka repsottaa, niin sitä pitää reippaasti sanoa. ;-) (Ks. ensimmäisen kuvan takin kaulus.)




T: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti