Sivut

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Apua kaivataan!

Mä oon jo hyvän aikaa mietiskellyt, että mitähän tää blogi kaipaisi? Joitakin juttuja on tullut itellenikin mieleen, mutta itseni lisäksi kirjotan tätä teidän luettavaksenne, joten antakaas kuulua! :-)

Olisiko uusi ulkoasu tarpeeseen? Pitäiskö olla joku selkeämpi teema, punainen lanka?Välillä aina mietin, että pitäiskö antaa koko touhun (taas) olla, mutta en mä aio antaa! Jotenkin tunnen itseni jo sen verran hyvin, että tiedän, että alkaisin taas jossain vaiheessa uudestaan. Enkä haluais "luovuttaa"!Hirrrrrrveesti ehdotuksia, palautetta ja risuja ja mahollisia ruusuja tulemaan! XxT: Hanna

8 kommenttia:

 1. kuviin panostus vois olla iha jees.. :) koska vaikka ilmeisesti kuvaat järkkärillä ni lopputulos ei kyl oo kovin kummonen ottaen huomioo kuinka kauan oot kuvannu ja oot ollu kuviksessaki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se! Mun pitäis mennä jonnekin kuvauskurssille. Oon tosiaan ollu kuviksessa, mutta tuntuu että kaikki "niksit" on unohtunut kokonaan. Ja kameraan perinpohjaisesti tutustuminen olis varmaan kans paikallaan.

   Kiitos paljon kommentista! Tää motivoi kaikista eniten!

   Poista
  2. Ps. Anonyymi, kuka mahdat olla! :D mua jäi häiritsee, kerta tiedät kuvaus- ja kuvismenneisyydestä..

   Poista
  3. osallistun tähä. mä digaan sun kuvist kyllä ! ainoo et haluisin vaa lissää nähä. :)
   Ja mua kiinnostelee aina kuulumis ja haave/kokemus (toteutuneet tai tulevaisuuden) sälät näis jutuis :D

   Poista
  4. Kiitos Maikki! :) Kuvia, kuulumisii, haaveit ja kokemuksia pistetää tulemaa! Kiva ku kommentoit! <3

   Poista
 2. Kukkuluuruu! Kuvaa enemmän asuja, viime lauantaisenkin asun olis hyvin voinu kuvata, sul on aina nii kivoja! Mä tykkään niistä. :) Kosmetiikkapostaukset ei oo niin paljoo mun mieleen, mutta varmast niillekin löytyy lukijansa. Mä oon tällänen luonnonlapsi. :D Ja kuukausikatsaukset on kivoja, ja kohta varmaan sisustusjuttui? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JA päivä mun kanssa-postaukset on mun lemppareita!

   Poista
  2. Kiiiiitos Laura luonnonlapsi!! :><3 Kylläpä mulla kesti vastata, on ollut vähän hässäkkää! Mutta eiköhän tämä tästä pian tasaannu ja pääsen taas bloggailussa vauhtiin. :-)

   Poista