Sivut

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Lilo Esteri Ä

Huhuu? Pitkästä aikaa! :-)

Muutto suoritettu (tai ainakin kaikki kamat ovat saman katon alla... vielä on purkamista!!) ja uusi karvainen perheenjäsen haettu uuteen kotiin ja ollaan saatu tutustua toisiimme jo melkein neljä päivää.

Lilon kuvia löytyy jo kiitettävästi Instagramin puolelta (hannaiks), mutta tässä vielä pari! (Puhelinkuvia, sorit!) Esittelen pirpanan nyt teillekkin.



Lilo Esteri on siis minun ja poikaystäväni yhteinen koira, joka on syntynyt joulupäivänä vuonna 2014, ikää sillä on siis reilut 4 kuukautta. Yleensähän koiranpennut luovutetaan uuteen kotiin noin kahdeksan viikkoisina, mutta Lilolle ei ollut löytynyt vielä hyvää kotia - ennen meitä. <3 Lilo olisi voinut tulla meille jo jokin aika sitten, mutta ajateltiin että tehdään muutto ensin alta pois, niin pennun ei tarvii sopeutua uuteen paikkaan kahta kertaa.


Lilo on pomeranian, eli pikkuruinen saksanpystykorva. Kovin moni mieltää rodun pieneksi räksyttäjä-koiraksi, mutta tämä neiti ei ole sellainen. Lilo on reipas sylivauva ja suukkokone. Se rakastaa pusuttelua, nameja ja tyynyjä. Se tykkää juosta vastatuuleen ja poimia käpyjä, kiviä ja etanoita. (...jep. :-D) Lilo viihtyy kaupungillakin ihmisvilinässä, varsinkin jos pääsee sylkkyyn tai laukkuun matkustamaan. Jo nyt, neljässä päivässä, siitä on tullut meille niiin rakas! <3 Riiviömäisiä piirteitäkin on pikku-raksusta toki paljastunut - viime yönä yhdeltä esimerkiksi leikittiin pallolla ja päivällä lenkille lähtiessä korvat jätettiin tyystin himaan. ;-)


Semmoinen kettu. <3 Lilo tulee varmasti näkymään blogissa paljon - toivottavasti ei haittaa. Facebook-tykkääjiä lähti ainakin heti menemään sen postauksen jälkeen, jossa kerroin hauvasta. :-D




Olipa muuten harvinaisen kivaa istua monen päivän tauon jälkeen alas ja kirjoitella ja lukea blogeja yms. ihan läppäriltä! Toisaalta hyvä pitää taukoa tietokoneesta - mutta tulee sitä nettiä silti selattua sitten vaikka puhelimelta sängyssä viimosena ennen nukkumaanmenoa kiireisen päivän jälkeen. Nytpä taidankin muuten vaihtaa pitkästä aikaa somet sun muut johonkin kirjaan, ennen kun uni vie voiton!

Öitä! xx

T: Hanna

2 kommenttia:

  1. Oi ihana! ♥ Jostain syystä monilla collieihmisillä on myös pommeja ja ihan kivan kuvan olen niistä saanut; oikein koulutettuina varsin herttaisia otuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kiva kuulla! :) Tätä pirpanaa on onneksi (toistaiseksi, koputan puuta!) helppo kouluttaa, koska on niin perso herkuille! :--D

      Poista