Sivut

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Maaliskuun lempparitLempparikirja - David Nichols - Sinä päivänä
Tämän kirjan kannen olin nähnyt ainakin kahdessa blogissa, ja siksi se varmaan pisti silmään eräästä kirpparipöydästä joku aika sitten. Hintaa oli vaan yhden euron verran, joten ei olisi haitannut, vaikka olisikin ollut huono romaani. Tämä kädessä on kulunut monta iltaa viime kuussa, ja tulee kulumaan vielä hetki huhtikuunkin puolella, muutama sata sivua vielä jäljellä! Ja hyvä niin, pidän tarinasta todella paljon. Se kertoo kahdesta henkilöstä, Emmasta ja Dexteristä, ja heidän elämästään kahden- ja neljänkympin välillä. Kirja on realistinen, mukaansatempaava ja helppolukuinen - suosittelen! :-) Huomasin muuten pääsiäisloman aikana äitin kirjahyllyssä saman kirjan! Hauska sattuma, hän oli vieläpä ostanut sen Tampereelta viime kesänä.

Lempparituoksu (ja lemppariostos) - Marc Jacobs Daisy Delight
Eka kevätkuukausi ja aika päivittää tuoksu kesäisemmäksi! Maaliskuuta ei enää ollut montaa päivää jäljellä kun ostin tuon Hullareilta, mutta olen siihen niin tyytyväinen, että se kiilasi heti lempparilistalle! Toinen hajuveteni on myös Marc Jacobsin (tai Markku Jaakopin, kuten poikaystäväni sanoo...) monen mielestä varmasti kevääseen ja kesään sopiva Daisy Dream, mutta koska ostin sen syksyllä ja oon käyttänyt sitä talvella, se lukeutuu "talvituoksuksi". :-D Mulla ei oo vuosiin ollutkaan muita tuoksuja, kuin Jacobseja!

Lemppariasuste - kirppislaukku
Tällä oli ihan oma postauskin! Laukku on ollut ostopäivästä lähtien päivittäisessä käytössä, ja saanut paljon kehuja. :-)

Lemppariherkku - McFrappe Caramel
Joo, tiedän, sokeria piisaa... :-D Muttakun se on niiiiin hyvää! Lisäksi mulla tulee mausta hyviä muistoja mieleen, tuo kun maistuu ihan Starbucksin caramel cream frappuccinolta ja sitä tuli vedettyä Lontoon kielimatkalla lähes päivittäin... :-D Jos ette ole jo maistaneet, niin äkkiä Mäkkäriin!
Kivaa huhtikuun alkua! <3 Kohta on jo kesä! ;-)


T: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti