Sivut

perjantai 3. huhtikuuta 2015

#tb

Mie tulin eilen Kouvvolaan viettää pääsiäist. Jestas miten tää puhetapa palautuu heti... :-D
Maaliskuun lempparit -postaus saa nyt vähän odottaa, lähdin nimittäin matkaan ihan ilman konetta ja kameraa, ja nyt naputtelenkin siskon läppärillä.
Kävin äsken kahden kaverini kanssa kahvilla, keitä en ollut nähnyt ainakaan puoleen vuoteen. Toinen pitää majaa Lontoossa ja toisen tämänhetkinen koti on Oulussa. Se on niin hassua, miten sitä vuosia sitten vietettiin ainakin 5 päivää viikosta tiiviisti yhdessä ja nykyään nähdään niin harvakseltaan. Paikkaakaan, jossa sitä aikaa suurimmaksi osaksi kulutettiin ei enää edes ole. Koulua nimittäin, se kun paloi reilu vuosi sitten. Ajettiin tänään siitä ohi, eikä siinä paikalla ole enää mitään... Hullua!

Tunnistattekos tätä mimmiä? ;-) Kaivoin vanhan kovalevyn esiin, ja sieltä löytyikin rapiat tuhat kuvaa! Mihin ihmeeseen mun kuvausinto on oikein kadonnut?! Silloin ennen kuvasin varmaan parissa päivässä sen, mitä nyt tulee kuvattu ehkä kuukaudessa. Pakko etsiä se palo uudestaan! Näitä kuvia on nimittäin ihan huippuihana katsella jälkeen päin. Oli siellä joukossa muutakin, kuin pelkkiä selfieitä. :-D Noissa kuvissa oon lukion ekalla ja silloin tuli kuvattua asujakin tosi paljon, taisi olla niitä aikoja kun mulla oli eka blogi pystyssä. :-)

Nämä kuvat on sitten abi-vuodelta. :-) Jotenkin muistan tosi elävästi fiilikset, mitkä tolloin vallitsi. Olin jotenkin paljon huolettomampi. Keskimmäinen kuvakin on sellaiselta päivältä, kun lähdettiin kaverin kanssa kesken koulupäivän Mikkeliin. :-D Ihan vaan muuten vaan. Ei sillä, ettenkö enää voisi tehdä niin, mutta en vaan tee. Miksi!? Onko musta tullut tylsä aikuinen?

Muutto pois kotoa! Olin niin ylpeä, oma kämppä ja oikea työpaikka vaatekaupasta, lukio käytynä. Huh, tuostakin tuntuu olevan tosi pitkä aika!


Tänäpäivänä elämä on ihan toisenlaista, vaikka loppujen lopuksi 3 vuotta, joka tulee alimmista kuvista kesällä täyteen, ei ole edes pitkä aika. Vaikka se onkin toisenlaista, niin on se silti aika kivaa. Sitä ei vaan meinaa muistaa kaiken hässäkän keskellä!

Me saatiin kuin saatiinkin se kämppä, mistä haaveilin! ♥ Kuukauden päästä ollaan todennäköisesti muuttolaatikoiden keskellä. (En malta oottaa, vaikka silloin todennäköisesti kiroankin sitä tavaran määrää!) Sitä seuraavana kuukautena mäkin täytän 22. Se on siitä maaginen luku, että se on ollut lapsesta saakka mun onnennumero!


Hei, palaillaan vähän ajankohtaisemmilla jutuilla, viimeistään tän pikkuloman jälkeen! Hyvää pääsiäistä! ♥



T: Hanna


3 kommenttia:

  1. Eiköhän muuton lopputulos oo kaiken arvoinen. :) Helposi tunnistaapi sinut noista kuvista ;) Herätti itteekin aika paljon kun kirjoitit miksei enää tee mitään spontaania... NIINPÄ! Tarpeeksi harvoin kun harrastaisi sitäkin niin ei se varallista ois. Hei onko tuo yks kuva Jyväskylä-reissulta? :D oon kattonu ehkä kolme kertaa sitä ja nyt vasta hiffasin! Nää on kivoja nää postaukset missä on vanhoja kuvia :) Kylläpä tuli sekametelisoppa! Kivaa pääsiäisen jatkoo!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että on kaiken arvoista, eikä meillä loppujen lopuksi edes ole paljon tavaraa ja kaikki kuitenkin yhdessä kaupungissa. :) Mut joo pitäis ruveta heittäytyy enemmän! Hupsutella ja hassutella. :) Ja joo on Jyppikylästä toi yks! En kyl muista milloo, tuos lukee et abivuonna mut saatto kyl olla siitä seuraavakii... Hyvää pääsiäistä myös sinne! ♡

      Poista
    2. Se on 2012 kun myö asuttii siel! Muistan kuvauspaikan ja hetken. :) Olitte jossun kaa kyläs teijän iskän autolla!

      Poista