Sivut

maanantai 25. toukokuuta 2015

Hangon Makaronitehdas

Kirjoittelinkin eilisessä postauksessa, että käytiin ihan tosi hyvässä paikassa syömässä Hangon retkellämme. T bongasi tän paikan, Hangon Makaronitehtaan, TripAdvisorista  ja nettisivuilta selvisi, että ovet aukeaa ekaa kertaa koko vuodessa just silloin, kun me oltiin siellä! :-)

Mulla on valitettavasti näyttää teille vain kännykkäkuvia, mutta TÄÄLTÄ löytyy mahtavia kuvia, joista voi fiilistellä paikan tunnelmaa. :-) Pastat valmistetaan paikan päällä alusta alkaen ja sen kyllä maistoi, parasta spagettiä ikinä! Minä söin pasta bolognesen ja T jonkun lammaspastan.


Sorit vielä kerran näistä kuvista, mutta jätin kameran autoon enkä viitsinyt sitä enää lähteä hakemaan kun kerran oltiin pöytään istuuduttu. Ruuan lisäksi paikan sisustus oli tosi ihana! Heti rappusissa olin myyty, kun se oli koristeltu lyhdyillä ja mun tämän hetkisillä lempparikukilla. Ikkunasta näkyvä maisema on kesällä varmasti aika paljon eläväisempi mutta kyllä tota rauhallista satamaakin mielellään katseli! Ohi huristeli pappatuntureita ja JOPOJA, joita koko kaupunki tuntui olevan täynnä. :-D


Merituulen tuivertama tukka ja kollaripusero päällä... mutta ei se haitannut, siellä oli muutenkin rento meininki! Toi slogan on kyllä ihan paras. :-D


Vedettiin molemmat jälkkäreiksi tommoiset triplasuklaakakut kahvin kanssa. Herrrrkkua! Meinasin ensin, ettei viitsittäisi jäädä jälkiruoalle, koska Lilo odotti autossa. Annokset tuli kuitenkin niin nopeasti eikä meillä niissä kauaa nokat tuhisseet, ja Lilokin nukkui autossa, joten luojan kiiiiitos jäätin vielä hetkeksi istumaan ja nauttimaan suklaaunelmista huoltoasemien kuivien viinereiden ja seisseen kahvin sijaan! En taida keksiä koko mestasta mitään huonoa puolta. :-)

Jos siis suunnitelmissa on kesäinen reissu etelään, niin tätä ei kannata missata! Nam, nam, nam.




T. Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti