Sivut

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Hanko Hangö

En oo oikein itsekkään tajunnut, että mähän oon nyt lomalla! Hoksasin vasta, kun joku sitä kysyi. :-D Joo-o, koulua ei enää ole ja työt alkaa vasta parin viikon päästä eli JOO, mulla on LOMA!


Mitään kovin suurta ja ihmeellistä en ole tehnyt enkä aiokkaan tässä kesälomani aikana - kotia on laitettu kuntoon ja oon nähnyt kavereita ja ens viikollakin saan ainakin yhden ihanan kylään! <3 Ihanaa, kun ei oo mitään suunnitelmia.

Ilman kummempia suunnitelmia lähdettiin myös perjantaina retkelle. Katsottiin torstai-iltana sääennuste, ja kun aurinkoista lupasi, niin päätettiin lähteä viettämään kesän ensimmäistä päivää Suomen kesäisimpään kaupunkiin, eli Hankoon tietysti! Kesän ensimmäisen päivän siitä teki se, että nähtiin Forssan Autokeitaalla kesän ekat pääskyset!!! Varmin kesän merkki jo vuodesta 2000, kun opeteltiin koulussa se loru. :-)

Hangon reissu oli meille molemmille eka laatuaan, ja teki kyllä vaikutuksen! Sesonki ei ole sielä vielä varsinaisesti alkanut, kesällähän kaupunki tosiaan herää eloon ja rafloja ja muita paikkoja on silloin puolet enemmän kuin muulloin. Meillä kävi säkä retkipäivän kanssa, koska just silloin monet paikat oli ekaa päivää auki koko vuodessa! Kerronkin ihan mahtavasta ruokapaikasta ihan omassa postauksessaan.

Käytiin myös luontopolulla ja luonnonsuojelualueella Suomen eteläisimmässä kärjessä. Oltiin ihan merellä ja sumua ja tuulta piisasi, mutta oli kyllä niin siistiä! Kuvistakin huomaa hyvin, että missä kohtaan ollaan sielä ihan kärjessä.Kesä I love you!!!!!


T. Hanna

2 kommenttia:

 1. superkivoja kuvia! !!!

  ja lilo pikku retkeilijä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihii kiitos! :) Meidän pikku retkeilijä joka pyysi sylkkyyn kilometrin jälkeen. :D

   Poista