Sivut

lauantai 30. toukokuuta 2015

Keltaniekka

Toinen keltainen asu! On huippua kun saa kasattua vanhoista vaatteista ihan uuden tuntuisen kokonaisuuden. Mulla on tainnut olla toi näissä kuvissa oleva mekko vaan kerran päällä TOISSAkesänä... :-D Mutta onneks en oo laittanut pois!! Tänä suvena käyttökertoja varmasti tulee enemmän. 







Toi ananaslimppari oli tosi hyvää!!! Ostettiin Verkkokaupasta, tai T otti sen ja mä mansikan mutta toi sen oma oli paljon parempaa! (Tyypillistä...) Sitä oli myös laatikoissa, täytyy ehkä käydä hakemassa kesäjuomaksi. ;-)



Käytiin tänään pyöräilemässä ja Lilokin pääs mukaan! Laitettiin mun pyörään kori tiukasti kiinni ja siihen kiinnitettiin autokäyttöön tarkoitettu turvatyö jonka saa valjaisiin kii. Voi että se oli ihanaa! Lilo istui tosi nätisti kyydissä ja katseli vaan maisemia ja välillä ihan makoilikin korin pohjalla. 

Ajeltiin myös yksien ylppärijuhlien ohi... Tuli jotenkin hirmu onnellinen olo kaikkien valmistuneiden puolesta!! Jos siellä lukijoissa on ketään tuoretta ylioppilasta tai ammattiin valmistunutta, niin tuhannesti ONNEA! <3 Itselläni on siitä päivästä kolme vuotta. :-) Näitä vuosia en lähtis elämään uudestaan, mutta sen päivän kun sais viel takas!




T. Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti