Sivut

torstai 28. toukokuuta 2015

Olkkarissa

Vieläkään ei ole uutta sohvapöytää, eikä kotiteatterin kaiuttimet ole paikoillaan. Tauluhyllykin kaipaa vielä sitä jotain, ja keksisin mielelläni tv-tasolla lymyileville johdoille ja peleille jonkin piilopaikan (tätä se on ku asuu miehen kanssa! Häntänkin varmaan tosin ottaa pattiin mun "tingeltangelit" eli kynttilät, ruukut ja muut sisustuselementit.. :-D). Ruokapöydän ylle pitäis löytyä joku sopiva lamppu ja tv:n yläpuoli näyttää jotenkin valjulta. Mutta sisustaminenhan on projekti, joten nyt näytän teille mikä on tämänhetkinen tilanne! :-) Me viihdytään, ja se on tärkeintä.


Tässä näkymä, kun astutaan ovesta sisään. Tervetuloa! Vasemmalle kuvan ulkopuolelle jää naulakko (joka on ihan liian täynnä...) ja tuo oikealla oleva ovi on kylppäriin. Hups, matto vähän rytyssä. 

Vasemmalla on myös siivouskomero ja tupakeittiö.




Tossa me vietetään kaikkein eniten aikaa! Hah, naurattaa toi jakkara. Me ollaan kumpikin aikamoisia paatintappeja T:n kanssa, niin tarvitaan sitä jatkuvasti milloin keittiössä ja milloin vaatehuoneessa... :-D


Siellä se taulukin nyt on! Tykätään siitä tosi paljon. 



Pikkuruinen ruokapöytämme! Mua vähän harmittaa, kun tuunasin viime kesänä porukoiden vanhan pöydän tuoleineen, mutta se on yksinkertaisesti liian iso tänne! Täytyy myös tunnustaa että syödään ehkä kerran viikossa pöydän ääressä, koska katotaan usein telkkaria samalla. Enemmän siinä tulee maalattua ja nytkin istun tässä läppärin kanssa. :-) (Ja Lilo sylissä <3)



Siellä ne johdot kummittelee... :-D 
Veikkaan, että noi verhot vaihtuu viimeistään talvella. Mutta noikin on tosi kivat, alan vaan olla aika kyllästynyt, tämä on nimittäin neljäs kotini, jossa ne on ikkunassa! 



Jääkaappia piristämässä pari postikorttia. :-)



Keittiöosiosta ei tullut nyt otettua kunnon kuvaa, mutta eipä siinä mitään ihmeellistä ole. Vaikka se on aika pieni, ollaan koettu se ihan toimivaksi! Miinuksena on kaappitila, jota saisi olla enemmän.

Ollaan saatu sisustettua tämä koti melkoisen pienellä budjetilla, koska meiltä molemmilta löytyi jo ennestään paljon kaikkea. Itseasiassa nyt kun aloin miettiä niin uutta on ainoastaan taulu ja sohvan nurkassa oleva harmaa, pyöreä tyyny sekä tauluhylly. Aika hyvin! :-)


No, mitäs sanotte? Viihdyittekö? ;-) Ens kerralla pääsette parvekkeelle!


T. Hanna

2 kommenttia: