Sivut

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Randomeja juttuja

Muiden blogeista on hauska lukea satunnaisia, epäolennaisia pikkufaktoja ja juttuja, joten aattelin tarjoilla niitä nyt teillekkin! ;-)

 - Käytän Pirkka-silmänympärysvoidetta.

 - Käytän myös L'oreal Men -kuorinta-ainetta.

- Tykkään kauheesti kaikenmaailman reality-ohjelmista! BB ei jaksa enää kiinnostaa mutta Temptation Island, Ensitreffit alttarilla, Erilaiset äidit, Teen Mom, Geordie Shore, Mallikoulu, Iholla jne.


- Oon aivan hirveä stalkkeri! (Tätä ei varmaan olis kandennu kertoa. :'D) Varsinkin Instassa - sattui muuten yks päivä aika osuva tekstin pätkä kohdalle: You start looking through someone's Instagram and you end up on their cousin's brother's wife's profile looking ar pics from Barcelona 2010. 

- Mul on myös toinen hyödyllinen harrastus, nimittäin Tori.fin selaaminen puhelimella. Kaikkea ihmiset sitten myykin! Littlest Pet Shopit on kovaa valuuttaa, tiedättekö ne pienet lelueläimet joiden päät heiluu? Joku myi myös käpyjä.


- En juo nykyään enää ollenkaan alkoholia. Se ei oo mikään sen kummempi vakaumuksellinen totaalikieltäytymis absolutisti -päätös, vaan ei vaan satu tekemään enää mieli.

- Kävin maanantaina kirjoittamassa työsopimuksen!

 - Muistaako kukaan muu Everwood -nimistä sarjaa? Voi kunpa siitä tulis jotain uusintoja!


- En oo koskaan nähnyt Titanicia alusta loppuun.

- Olin ala- ja yläasteella IRC-Galleriassa, vaikka vanhemmat kielsi. :-D

- Mun nimimerkkejä oli mm. hannanna_ ja ]-[anna...


- Mulla on tukkakriisi. On oikeastaan aina, mutta nyt se on kasvanut uusiin mittasuhteisiin... Toisin kuin hiukseni jotka eivät tunnu saavan lisäpituutta, vaikka juurikasvua puskee senttikaupalla.

- Haluaisin ompelukoneen.

- Musta tuntuu, että elämänlaatuni on parantunut naurettavan paljon tiskikoneen myötä. :-D
Kuvatkin on ihan yhtä randomeja, kun jututkin! Hengailtiin Liltsin kanssa partsilla, minä herkuttelin lakulla ja Lilo jääpalalla. Aurinkoisella kelillä parvekkeesta tulee ihan sauna, niin annoin sille jääpalan leikkikaluksi ettei karvapallo ihan paahtuisi. :-)


Laters!
T: Hanna3 kommenttia:

  1. Myönnän myös olevani pahemman luokan somestalkkeri, ja Everwood on paras! Alettiin just katsomaan sitä alusta. Ja voih, tiskikonekateus!

    VastaaPoista