Sivut

torstai 14. toukokuuta 2015

Uusi koti

Ollaan asuttu uudessa kodissa nyt tasan kaksi viikkoa, vaikka tuntuu että olis mennyt jo paljon kauemmin! Tavaroille on jo löytyneet paikat - paljon tosin vielä puuttuu ja muutama huonekalu pitäisi pistää kiertoon. Valmista ei siis missään nimessä vielä ole, mutta ajattelin nyt kuitenkin vilauttaa teille miltä täällä meillä tällä hetkellä näyttää. :-)Makuuhuoneen värimaailma on melko vaalea ja pehmeä, vaikkakin se on toistaiseksi kotimme keskeneräisin paikka. Sinne pitäisi vielä saada yksi lipasto, toinen matto ja uusi lamppu. Seinätkin kaipaavat  jotain, ja ajattelin itse maalata (tai tehdä jotenkin muuten, en oo ihan varma vielä) sinne taulun tai kaksi. Kaiken vaaleuden lisäksi kontrastina on pari tummemman väristä juttua - päiväpeitto ja kynttilänjalka. Itse olisin laittanut valkoisen päiväpeitonkin, mutta onneksi T piti tuon puolia koska se on oikeastaan tosi hyvä! Huoneessa on valkoisten seinien lisäksi myös vaalea (...ruma! Huonoin juttu tässä muuten ihanassa asunnossa!) muovimattolattia, joten jotain kontrastia tosiaankin tarvittiin.Tämä on se väripilkku, mistä puhuin jossain sisustukseen liittyvässä aiemmassa postauksessa! Tykästyin kovasti tuohon IKEA Art Event 2015 - malliston julisteeseen, mutta rehellisyyden nimissä aloin epäillä että onkohan se vähän liian värikäs tänne meille... Mutta eilen saatiin se  kehyksiin (ei tosin seinälle asti vielä) ja oikein kivaltahan se näyttää! :-) Myöhemmin näätte sen sitten kokonaisuudessaan, kun saadaan se ripustettua!Tuohon hyllylle haluaisin vielä jonkun tosi simppelin, vähän noita kahta suuremman kuvan, johon olis napattu väri tuosta julisteesta. Oonkin itseasiassa vesiväreillä kokeillut jotain vähän tehtailla, mutta mulla ei ollut pensseleitä... :-D Miksi mulla on maaleja, mutta ei pensseileitä, kysynpä vaan?! :-D Päädyin sitten "maalaamaan" vanupuikoilla, ja aika hauskaa jälkeä niillä saikin aikaseks! Eilen tosin ostin pensselisetin, että pääsen jatkamaan. 

Pulloihin täytyy käydä joku päivä ostamassa pionit (onkohan ne kalliita, en oo koskaan ostanut?), nyt tuossa toisessa on joku lenkiltä mukaan poimittu... 


Sohvapöytänä meillä on tällä hetkellä varmaan maailman yleisin opiskelija-asuntojen Ikean Lack. :-D Se on ihan kiva, mutta todella epäkäytännöllinen maailman kevyimmän materiaalinsa takia... Siihen ei tarvi kuin vähän varpaalla hipaista, niin se liikahtaa ja kymmenien läheltäpititilanteiden lisäksi ainakin yhdet kokikset lensi kaaressa lattialle...

Joskus kun saadaan joku toinen sen tilalle hankittua, niin mulla on ihan mahtava DIY-idea tuon varalle!!! Ei tosin omakeksimäni, mutta toivottavasti pääsen palaamaan asiaan pian. ;-) Tuunattu versio pääsisi sitten partsille.


Rrrrakastan meidän parveketta! Tällä viikolla ostettiin sinne matto ja istutin pari basilikaa, jotka on jopa vielä hengissä! Ruukkuihin tulee vielä kukkia, kunhan saan päätettyä mitä haluan ja noihin pienempiin lattialla oleviin ajattelin istuttaa paprikaa, chiliä ja tomaattia. Mun vanhan kämpän TV-tasosta tuli muuten juuri passeli sivupöytä, eikö vaan! Sohva saadaan varmaankin kesäkuun alussa, ja se onkin ihan uniikki. T:n isä on tosi kätevä käsistään, ja niinpä päätettiin kääntyä hänen puoleen kun mieleistä ei löytynyt. Oottakaapa vaan, siitä tulee ihan superhieno! :-) 


Mitäs tuumitte, miltä vaikuttaa? :-) En malta odottaa, että pääsen tekemään ihan koko kodista postausta! T: Hanna

2 kommenttia: