Sivut

torstai 7. toukokuuta 2015

Huhtikuun lempparit

Tässä viime kuun lempparijutut:


Kaksi kosmetiikka- ja kaksi pukeutumisjuttua!

Huhtikuussa menin ja ostin itselleni mustat, matalavartiset conssit valkoisten pitkien kaveriksi. Ne onkin sitten ollut käytetyimmät kengät kantapäähän syntyneistä rakoista huolimatta... Matala malli näyttää tosi hyvälle kääräistyjen lahkeiden kanssa!

Tässä asupostauksessa näkyikin jo tuo harmaa collaripaita H&M:ltä. Mietinkin jo, olisiko pitänyt tilata sama pusero myös muun värisenä ja kokoa pienempänä! Tuo rento malli on superkiva, mutta tiukempi versio toimisi hyvin kesällä shortsien kaverina.

Batisten kuivashampoot on varmaan monelle tuttuja? Tämä ruskeille hiuksille tarkoitettu on ihan huippu! Sillä saa myös juurikasvua vähän piiloon, raikkaamman ja tuuheamman tukan lisäksi. ;-) Jos ei kuitenkaan pidä makeista ja suht voimakkaista tuotteista niin tämä ei ehkä passaa - on nimittäin aika karkkimainen haju! Jos mielii tätä, tai jotain muuta saman merkin kuivashampoota itelleen, niin kantsii suunnata Stockan tai Sokoksen sijaan Citymarkettiin, niin säästää useamman euron.

Jossain postauksessa mainitsinkin, että miten kivaa onkaan löytää hyvä ripsari, joka ei karise ja on helppo pestä pois! Tämä Maybelline GreatFlash Very Black on just semmonen. Jostain luin, että tää onkin maailman suosituimpia ripsivärejä ja että näitä myydään ympäri maailmaa useita kappaleita joka sekunti!


Viime kuun tokavikana päivänä päästiin myös muuttamaan uuteen kotiin, mikä on tietenkin ihan huippujuttu kans! Haluan kuitenkin, että täällä on vähän valmiimpaa, ennen kun päästän teidät virtuaalivierailulle! :-) Viime kuussa alkoi myös pikkuhiljaa näkyä ihania pieniä hiirenkorvia puissa - tää ei kyllä varmaan oo allergisten mieleen...Näin ihana valo meidän partsilla on illalla! Siellä varsinkin on homma vielä ihan täysin kesken - mut silti sinne piti tuoda pihalta tommonen oksa koristeeksi. :-)


Ihan kaikista kaikista kaikista paras juttu viime kuussa oli kuitenkin huhtikuun viimeisenä meille tullut pieni ihana Lilo. Tietty. <3

T: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti