Sivut

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Hurraa, uudet kesäkengät!

Hellurei!

Mun oli tarkoitus jakaa teille ohje viikolla leipomastani herkusta, britakakusta, mutta äh kun kuvat oli ihan epäonnistuneita! Mun pitäis todellakin, viimeinkin, tutustua perinpohjaisesti omaan jo pari vuotta vanhaan kameraani... Myönnän vähän nolona, että en osaa kunnolla vieläkään käyttää sitä! Oon kuitenkin lähes satavarma, että teen namikakkua vielä aika pian uudestaan, parempi kuvausonni sit silloin. ;-)

Pääsin tänään ekaa kertaa täällä Tampereella järjestettävälle Muotikirppikselle, ja oli kyllä hirmu mukava tapahtuma! :-) En ollut paikalla ihan ekojen joukossa ja moni pöytä oli jo aika tyhjä, kun saavuin mutta yhden löydön kuitenkin tein...


Nämä hopeiset sandaalit! Mulla on ollut jo monta kesää käytössä hyvin samantyyliset, mutta ruskeat sandaalit. Niistä vaa irtosi viime kesän loppupuolella pohjat kummastakin. :-D Liiman avulla ne kesti kuitenkin vielä kaverieni häät, mutta nyt niiden on varmaan aika väistyä näiden tieltä... Alkujaan nää on kuuluneet Muotikirppiksen yhdelle järkkääjistä, ihanaa blogia kirjoittavalle Idalle. :-)


Tätä en kuitenkaan ostanut käytettynä. :---D


Ihanien kenkien ja raikkaan huulirasvan lisäksi käteen jäi oikein hyvä mieli, vaikka en viipynytkään tapahtumassa kauaa. Erityisen ihana oli moikata Curiouser & Curiouser -blogin Nooraa ja Lack of Colour -blogin Millaa. Ujostelin hetken, koska musta tuntui etten mä voisi noin vain mennä juttelemaan ihmisille, jotka ei tunne mua, vaikka mä tavallaan tunnenkin heidät! :-D Höpsöstihän se oli ajateltu, molemmat tytöt olivat juuri niin ihania ja aurinkoisia, kuin blogeistakin voi aistia. <3
T. Hanna

2 kommenttia:

  1. Ihan sairaan hienot sandaalit! :) Voi että, ei juuri ehtinyt kiertää pöytiä kun oli myymässä, mutta yhden paidan nappasin Nooran pöydästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan!! :-) Mukava että jotain kerkisit napata itselleskin, sielä kävi aikamoinen hulina!

      Poista