Sivut

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Update

Huhhahhei, blogi on nyt kyllä tyystin unohtunut! Pahoittelut siitä. :-) Aloitin tasan viikko sitten uudet työt eräässä ruotsalaisessa huonekaluja myyvässä yrityksessä (hehe! :-D) ja voi jumpe miten poikki mä olinkaan jokaisen duunipäivän päätteeksi! Niin paljon uutta asiaa ja opeteltavia juttuja, vielä kun mun on tarkotus ottaa kaksi eri tehtävää haltuun. Mut niinhän se on aina uusien juttujen kanssa, että aika naatiks vetää ennen kun homma rutinoituu, mutta kyllä tää tästä! Tykkään uudesta työpaikastani tosi paljon ja motivaatiota löytyy vaikka muille jakaa!

Mulle sattui keskelle viikkoa yksi vapaapäivä, jolloin pikkusiskoni tuli käymään Kouvolasta yhdessä haastattelussa. Toisena päivänä taas lähdettiin käyttämään Liloa eläinlääkärissä vähän pidemmällä, jotta säästettiin useita kymppejä - hässäkkää on ollut siis muutenkin. :-)
Liltsi on nyt pian pari viikkoa luukannut toista takajalkaansa, mutta se ei oo kuitenkaan sitä tutkiessa aristanut sitä ollenkaan ja välillä kuitenkin juoksee täyttä häkää käyttäen kaikkia koipiaan... Käytiin sitä sitten näyttämässä ja eläinlääkäri paikansi sen johtuvan lonkasta. Toivottavasti vieterihiiremme on satuttanut sen jossain leikeissä ja menee kipulääkkeellä ohi, ettei oo mikään pysyvä juttu! Toivottavasti sen takia, että kyseessä voi myös olla joku sellainen lonkkavika, jota ei voi hoitaa.

Parvekepostaus on siis viivästynyt myös, yritän saada sen tällä viikolla tehtyä! :-) Eilen saatiin myös edistystä makkarin sisustukseen, joten voi olla että sekin tulee pian myös. Noiden sateisten kelien ansiosta siellä koneen ääressä saattaa olla jopa joku niitä lukemassa. ;-)




Mahtia juhannusviikkoa, kuullaan! xx



T. Hanna

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, jaksuhalit uuteen duuniin :) on varmasti kivaa ja jännää!
    Harmi juttu tuo koiran koipi :/ miten teillä on mennyt muuten koiravauva arki? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jennaaa! <3 :-)
      Koiru on ollut superreipas ja tottelevainen, mä varauduin sellaseen riiviöön niin tuohan on oikee pieni karvainen enkeli! :--D

      Poista