Sivut

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Parveke

Ihan nolottaa, et miten kauan mä puhuin näistä "paremmista" parvekekuvista, ennen kun sain mitään aikaiseksi. :-D No tässä niitä nyt kuitenkin olis! Tuossa sohvan nurkassa tulee vietettyä paljon aikaa. Paitti jos on liian kuuma, niin max 20 minsaa kerrallaan, koska vaikka lasit avaisi niin lämmöt nousee helposti yli kolmeenkymmeneen! Lilokin tykkää olla partsilla ja meneekin sinne joskus ihan yksikseenkin leikkimään tai tiirailemaan ohikulkijoita. (Toisinaan myös asioille, koska onhan parveke tavallaan ulkona?!)












Sellainen on meidän kesähuone. Jotain pientä aina (ainakin mun kohdalla) tuntuu uupuvan, mut väliäkö sillä, hankkii sit kun tulee sopivaa vastaan. Sivulaseihin olis ihana saada jotkut kevyet ja läpikuultavat verhot näköesteeksi, mutta en oikein tiedä onko kiinnitys miten mahdollista. Nyt ollaan tuolla aikamoisessa akvaariossa. Olis myös siistiä, jos oltaisiin vielä korkeemmalla, kasikerroksessa olis varmasti vielä huikeempaa. :-) Ehkä mä vielä joku päivä saan jonkun hulppeen penthousen !!


T. Hanna

4 kommenttia:

  1. Kaunis parveke ja muutenkin kaunis blogi sinulla! Uusi lukija siis täällä hei vaan! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana parveke! Kelpais tännekin tämmösinä kauniina kesäpäivinä, mutta en uskalla edes kuvitella, mitä parvekkeellinen asunto täällä maksaa... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh mun kommentti katos jonnekin!

      Sitä kirjoittelin, että lasitettu on siitä hyvä, ettei tartte olla ees lämmintä... ;-) ja me täällä saadaa maksaa ittemme kipeeksi autohallipaikasta! Parvekkeesta ja saunasta ei edes kauheasti vuokra nouse, vaikka riippuuhan sekii. :-)

      Poista