Sivut

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

3 kovaa kylppäristä

Voi vitsit mulla on ollu ikävä taas bloggaamista! Nostan tuhatkertaisesti hattua henkilöille, jotka tekevät ympärivuoden täyttä viikkoa töissä tai koulussa tai mahdollisesti sekä että, ja tuottavat vielä huippulaadukasta sisältöä blogeihinsa! Vau. :-)




Nämä kolme purnukkaa pönöttävät riporinnan meidän kylppärin hyllykössä. Kahdesta niistä oonkin kirjoittanut ennenkin: Garnierin Micellar water on oikeesti yksi parhaista kosmetiikkatuotteista, joihin oon törmännyt, ja Marc Jacobsit nyt tuoksuu lähes aina ihanilta.



Dermosilin porkkanaöljyyn tutustuin näytepakkauksen kautta, ja kun juhannuksen tienoilla Dermoshopissa ei ollut postikuluja, oli tätä pakko tilata lisää! Ne kaikki rusketuksen rippeet, jotka sain ihooni tarttumaan niiden muutaman hellepäivän aikana, pysyvät edes hiukan pidempään tän avulla. Se siis korostaa rusketusta, ei auta ruskettumaan eikä rusketa. (Yhden itseruskettavankin ostin alkukesästä ja hyh hyh taas mikä haju! :-D) Lisäksi se tietty kosteuttaa ihoa ja pitää sen kimmoisana. :-) Tuoksu on aluksi vähän hassu (porkkanainen, yllättävää...) mutta hälvenee nopeesti. Toivottavasti tätä sais myös talviaikaan!


Samoja lemppareita, anyone? :-)




T. Hanna

2 kommenttia:

  1. Multakin löytyy tuo Garnierin misellivesi, niin kätevä tuote! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan ässä!! :) kohta pitää jo ostaa toinen puteli...

      Poista