Sivut

perjantai 3. heinäkuuta 2015

No moi, heinäkuu!

Aaaa en voi kylliksi hehkuttaa näitä ihania kesäkelejä! Ehdittiinhän niitä jo odotellakkin. :-) Tänään oli mun vuoden eka rantsupäivä, tai ilta, mutta kuitenkin. Aurinkorasvaa ja hiekkaa ja kirkuvia lokkeja ja makoilua ja höpöttelyä. Onko vähän parasta!? Ja viime yönä käytiin Lilon kanssa vielä kahdentoista jälkeen lenkillä, kun oli niin ihanan lämmintä, mutta sopivan viileää karvaturrille. Tuli mieleen ihan lapsuuden kesät ja kun nukuttiin meidän takapihalla leikkimökissä. Silloin oli samanlaisia lämpimiä öitä.

Nämä kuvat on kesäkuun puolelta, taisi olla eka päivä kun olin shortseissa muuallakin kun omalla parvekkeella, vaikkei sitä kuvasta voi päätelläkkään. ;-) Mutta pointtina on mun tämän hetken lemppariasusteet! Haaveilin sirosta, ei-rihkamasta rannekorusta, joka ei olisi liian iso. Ja kas, sellainen löytyi ihan omasta korukätköstä! :-D Huippua!!En osaisi enää elää ilman kelloa! Mulla on 2 kelloa, joista tämä beige on ollut nyt tosi kovassa käytössä. Se maksoi vain pari kymppiä ja on ollut mulla jo ainakin 1,5 vuotta ja käyttökertoja on varmasti monia satoja.

Kalliit ei olleet myöskään hopean väriset remmisandaalit, jotka ostin kuukausi sitten Muotikirppikseltä! Nyt kelien lämmettyä en oo oikeestaan muita kenkiä käyttänytkään. Kiitos Ida kun luovuit niistä! :--)


Ens kerralla saan toivottavasti raahattua rakkaan kuvaajani vähän mielenkiintoisempaan ympärisöön, kuin omalle partsille, heh.. :-D Kesäpukeutuminen on vaan niin tsiljoonamiljoona kertaa ihanampaa, kuin talvi, että haluaisin kuvata melkein kaikki asuni, vaikka aika simppeleitä ovatkin!
Ps. Kuka bongaa Lilon?T. Hanna


4 kommenttia: