Sivut

maanantai 21. syyskuuta 2015

But first...





Kahvia ja jädeä, tolla kombolla oon herkutellut suurinpiirtein kerran viikkoon jostain 16-vuotiaasta saakka. :-D Mun mielestä jäätelössä pitää olla myös jotain pureskeltavaa, ihan tavis-vaniljat ja suklaat ei enää kelpaa... Liian pieni annos ei myöskään kelpaa!! T:n mielestä teen aina liian isot satsit, hänen mielestä on outoa jos ei yhestä jätskipaketista tai purkista riitä kun yhdelle kerralla. Onko Lontoon mimmi taajuuksilla?? Mitäs mieltä sä tästä oot? ;-)



Mun piti alunperin tulla postailemaan pitkästä aikaa sisustusjuttuja, mutta ottamistani kuvista tuli ihan karseita! Ne näytti kamerassa hyviltä, mutta koneen näytöllä oli yhtä suttua... Joten, jäätelöfilosofiaa!! Ainiin ja tuo kaunis suojakuori! Eikö ookkin ihana??? Tilasin sen shop-milkyway.com verkkokaupasta. Ei ollut mikään maailman edullisin hankinta mutta kuinka nätti! Heh. :-)

Kotiasioiden lisäksi suunnitelmissa on kirjoitella myös muutamasta uudesta kosmetiikkalöydöstä, ihanan raikkaasta smoothiereseptistä ja yhdestä askartelu-tuunaus-projektistakin. (Ja harjoitteluraporttia, markkinoinnin esseetä, oppimispäiväkirjaa...)

Pus!



T. Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti