Sivut

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Uusia kamuja kahvipöydässä

Heippa! 

Nämä uutukaiset Muumimuki-perheenjäsenet ovat jo varmaan suurelle osalle tuttuja? :-) 


Ihastuin tohon Tuutikki-mukiin ihan täysiä noiden värien takia. Tykkään muutenkin kaikkein eniten kivoilla väreillä väritetyistä mukeista ja omaan käteen sattuukin useimmiten astiakaapista Sosuli, vaaleanpunainen Niiskuneiti, Rakkaus-muki, Seikkailu muutto jne! Ei millään pahalla, Haisuli, Muumipappa ja Esi-isä!

Pastellinvärisistä mieltymyksistäni huolimatta innostuin valtavasti, kun naistenpäivänä mukihyllyltä löytyikin tuo sininen Ruotsi-muki!!! Teemu oli tilannut sen Muumien nettikaupasta yllärinä, tiskannut ja laittanut kaappiin odottamaan... :-) Kyseessä on siis Håll Sverige Rent 2 -muki, Our coast nimeltään.




"70-luvulla Tove ja Lars Jansson kuvittivat useita Muumi-julisteita yksinoikeudella Pidä Ruotsi siistinä säätiölle, kampanjaan “Pelastakaa Itämeri”. Ostamalla tämän sinisen sekä aiemmin ilmestyneen pinkin HSR-muumimukin, sekä muita Pidä Ruotsi siistinä -tuotteita olet mukana tukemassa säätiön työtä – kertoa koululaisille ja heidän vanhemmilleen kuinka roskaaminen vaikuttaa luontoon." - moomin.com

Voi Muumit! Osan mielestä superlapsellisia mukeja, osalle kalleimpia aarteita, joista ei saa edes juoda... Meillä nämä kaikki, myös harvinaisemmat mukit, ovat ihan normaalissa käytössä piristämässä arkea. Niistä juodaan kahvia, teetä ja syödään joskus jugurttia ja jätskiäkin. Ihan lemppareita! <3 Kaikenkaikkiaan niitä on kertynyt 18 kappaletta.

Löytyykö sieltä Muumien ystäviä? ;--)




T: Hanna

4 kommenttia:

  1. Ihana idea tossa toisessa muumimukissa, tukea tärkeää asiaa! :) Mä itse en tykkää pahemmin muumimukeista enkä keräile niitä, mutta haluaisin kovasti ton Tuutikkimukin! <3 Se on ollut mun suosikkihahmo pienestä asti. Ja onhan toi mukiki söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on ihan uskomatonta että Itämeri on maailman saastunein meri! :O
      Ja Tuutikki on kyllä symppis kaveri! ♡ Mun lempparihahmo on aina vähän vaihdellut, tilanteen mukaan. ;-) kestosuosikki taitaa kuiteski olla vanha kunnon Pikku Myy!
      Kiva kun tulit kommentoimaan, Niina! :-)

      Poista
  2. Löytyy muumifani, mutta se ei taida olla yllätys. :) Tuo sininen uutuus ei viehätä mua, mutta se pinkki versio olis ollu kans ihana! Samoin viime kesän kesämuki ja se harmaa muutto-muki vois muuttaa mun kaappiin. Ja Vilijonkka, mut sitä ei enää tehdä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I knoooowww. ; ))) Joo se pinkki on munki ykköslemppari, mut tässäki toi kuva on minust ihana!

      Poista