Sivut

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Myrtsi

Mä en varmaan kuunapäivänä opi katsomaan luontevasti kameraan..! :-D Se vaan on niin vaikeeta. Ja muutenkin kuvattavana oleminen. Näistä kuvista saattaakin havaita pientä kamera-ahdistusta... XD No, mutta haluan kuvata näitä asuja blogiin, joten ei auta muu kun jatkaa harjoituksia! 

Mulla oli päällä GinaTricotin alesta ostettu "takki", vähän trenssimäinen, mutta ei kuitenkaan. Ihanan kevyt mutta kuiteskin puettu! Vielä oli kuitenkin sen verran kylmää, etten raaskinut kuvia varten heittää päällystakkia pois. Se puolestaan ONLYstä. H&M:n nilkkuritkin ovat alelöytö reilun vuoden takaa. :-)

Kuvat: Teemu

Ei kuvauksia ilman pikkuassaria. ;-)


Hei huomasiko kukaan kuinka blondi oon?? Taisinkin kertoa, että tavoittelen mahollisimman luonnollista, omaa sävyä lähellä olevaa vaaleaa tukkaa ja kävin viime viikolla kampaajalla. Hiusten ollessa auki tukka on vieläkin vaaleempi, mutta omaan silmään näyttää jo aika kivalta noin ponnarillakin!Mulla on muuten sellainen fiilis, että kuukauden tai viimeistään kahden kuluttua kattelen näitä kuvia ja ihmettelen, miten nopeesti kevät tulikaan! ;-) Nyt on vielä kovin harmaata ja likaista... Mutta kyllä se siitä!!!T. Hanna


2 kommenttia: