Sivut

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Laiturilla

Meinasin toivotella hyvää maanantaita, mutta mitävitsii se onkin tiistai jo! Petoshow sai mun pään ihan sekasin. ;-)

Oltiin mun ystävän Lauran kanssa viivästetyllä viikonloppureissulla Helsingissä. Sunnuntaina käytiin Hartsun spektaakkelissa, josta jokainen on jo varmaan jostain iltapäivälehestä tai somesta lukenut!! Oli kyllä niin siistiä, sielä myö kotihiiretkin hoilattiin sydämemme kyllyydestä (tanssia ei uskallettu, kun oltiin niin korkeella katsomossa)! 

Fun facts:
- Oon kuulunut Antti Tuisku -fanclubiin. Siitä sai sellasen spesiaalin muovisen rannekkeen mitä yhteen aikaan oli, t-paidan ja pari kertaa vuodessa Tuiskutimes-nimisen lehtisen mis oli muistaakseni vain kuvia. :-D
- Kuuluin IRC-Galleriassa yhteisöön nimeltä Antti on peto... Ja myös moniin muihin fani-ryhmiin. :-D
- Mun (ja pikkusiskon) huoneen yks seinä oli tapetoitu Antti-julisteilla.
- Kun olin 12, olin satavarma, et joku kerta meen viel johonki keikalle missä Antti sitten bongaa mut ja RAKASTUU IKIHYVIKSI. Noooo... XD

Hahahhah sellanen fanityttö_93 oon ollut! :-D

Helsingin reissusta ei valitettavasti oo paljoo kuvia, paitsi viime hetkellä laiturilla (meinasin kirjoittaa raiteella. Ei sentään.) napatut! Kuvattavaa olis kyllä riittänyt, meiän hotellikin oli tosi kiva! Suosittelen tsekkaamaan sellasen kun Hotel Finn. 
Sama kirppistakki jälleen! ;-) Ja muutkin vaatteet on vanhoja tuttuja, mutta mitäs tuosta. Pikkulaukku vain on uusi, H&Mltä hankittu. Ja lompakko mahtuu!!

Palaillaan!

T. Hanna7 kommenttia:

 1. antti <3 <3 <3 rakkaus on lakritsia vai mite se meni
  kivat värit kuvissa!!
  t minsvo

  VastaaPoista
 2. Ihana Hannaaa :D Mieki oon kyllä melekonen Antti fani.. Se taitaa olla meillä Rovaniemeläisillä veressä! Ja toi takki menee sulle niiiin hyvin :) Tosi fresh ton raitapaidan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teiän kylän poikia!!! Aaaww!!♡
   Tästä on tullut mun vakiotakki, kiitti!! ;-))

   Poista