Sivut

perjantai 20. toukokuuta 2016

Partsilla

Heippa!
Toivon, että voisin aloittaa tän blogipostauksen pahoittelemalla pitkää postausväliä vedoten kiireeseen, mutta.... EHEEI! Mulla ei oo todellakaan ollut kiire, yhtään mihinkään. :-D Päin vastoin. Musta on tullut oikea lapamato laiskiainen vailla rutiineja!!! Ja vielä yksi huutomerkki. !.

Kaikki lähti siitä, kun meillä töissä väheni tunnit huomattavasti. Aluksi mun päivät meni Netflixin, Katsomon, Ruudun ja Yle Areenan parissa. Kunnes niistäkin loppui katsottavat ohjelmat. Nykyään sitten lorvin ja nukun. Mut hei, NYT saa riittää!! 

Avasin pitkästä aikaa bloggerin ja voi, miten mieltä lämmitti, kun huomasin, että postailemattomuudesta huolimatta täällä on käytä kurkkimassa ja vilkuilemassa! Selvitin vähän mistä teitä on tullut. Kiitos Katariina! :-) Käykää loputkin katsomassa Katsun, mun lapsuuden kaverin blogi! Luvassa mm au pair-elämää ja reissailua.

Mutta nyt varsinaiseen aiheeseen, meiän partsiin! Näytin kuvia sieltä jo joku kuukausi takaperin, mutta nyt sinne on saatu vähän lisää elämää! (Älkää välittäkö likaisista laseista.)













Aluksi vieroksuin pelargonioita, en tiedä miksi! Oiskohan meillä kotikotona ollut niitä joskus? :-D No, kuitenkin, tarkan tutkimuksen (ja TUNNIN Plantagen-reissun) jälkeen totesin niiden sopivan meidän parvekkeelle kaikista parhaiten. Ne eivät säikähdä pientä kuivahtamista, oikeastaan ne on helpompi tappaa liialla kastelulla kuin kuivuudella. Lisäks ne kestää hyvin kuumuuttaa, jota aurinkoisella kelillä piisaa, vaikka ulkona olisikin todellisuudessa vähän viileämpi. 

Neilikat puolestaan on yksiä mun lempparikukkia, mutta en ollut tajunnut että niitä vois olla muutenkin kun leikkokukkina! Ystäväni Annin vinkistä sitten niitä tuohon yhteen ruukkuun, hoito-ohjeiden googlailun jälkeen tietysti. Niidenkin pitäisi selvitä meidän kotitropiikissa, kunhan muistaa kastella.



Mitäs pidätte parvekkeesta? :-) Mulla itselläni on sellainen fiilis, että jotain puuttuu... Ehkä vielä joku amppeli, tai uusi pöytä? Toi Lack ei oo ehkä paras ja kaunein. :-D Kaikki idikset tervetulleita!

7 kommenttia:

 1. ihana parveke ja kivoja väripilkkuja ;-)
  pakko kysyä onko miten hyvä istua tuo brommö-tuoli? haikailen vähän omalle parvekkeelle sellaista ja näyttää kätevältä, mut eniten mietityttää millainen se on sit istua :-D
  myös jotain kukkia tai muuta pöytää yms. juttuja pitäis omalle parvekkeelle keksiä, mut jospa sitä pikkuhiljaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se on yllättävänkin hyvä istua, oon ottanut siinä jo monta kertaa aurinkoa kun en oo viittinyt partsin lattialla maata! :-) Sun täytyy käydä koeistumassa Ikeassa! :D Mutta mä kyllä tykkään - kätevä, tyylikäs ja hyvä! :-)

   Kiitos kommentista! ♡

   Poista
  2. joo, pitääpä kyllä käydä kokeilemassa ja tuumailemassa kotiutuisko tollainen omallekkin partsille ;-) ja kätevä kun saa linkkuun, niin vie sit tosi vähän tilaa että voi ottaa käyttöön tarpeen mukaan ... hhmmmm pitääpä joku päivä tosiaan lähtee käymään ikeassa :D

   Poista
 2. Teidän parveke vaikuttaa aivan ihanalta kesähuoneelta! Oon aika kade ku itellä ei oo olenkaa partsia!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! ♡ Oonkin oottanut koko pitkän talven että milloin taas saahaan yks extrahuone käyttöön :-)

  Kiitti kommentista!

  VastaaPoista
 4. Selvisihän se miunkin lukijaryntäyksen syy, kiitos vinkkauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ei mittään, hauskaa että ihmiset on löytäneet sinne! : )

   Poista