Sivut

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Voi Pinterest, minkä teit

Mun pitäis olla lukemussa Pidä projekti hallinnassa -opusta, mutta sen sijaan haaveilen uudesta kodista ja seikkalen Pinterestissä. Voih, Pinterest... Mä oon sellainen tyyppi, joka innostuu tosi helposti. Innostun, enkä paljoo mieti. Ja voin kertoa, että jos sattuu käymään niin onnellisesti, että saadaan se ihana kämppä, jota ollaan menossa huomenna katsomaan, niin sinne on sitten jo sisustussuunnitelma jok'ikistä senttimetriä varten valmiina! :-D Ja kaikki tämä touhottaminen kertaantuu sadalla, kun klikkaan Pinterestin auki... Lupasin T:lle, että en innostu liikaa, koska mikään ei missään nimessä oo vielä varmaa, mutta... minkäs teet! :-D Aina saa haaveilla, vai mitä? Lisäksi oon jo tähän ikään mennessä oppinut käsittelemään pettymyksiä ja jos viidennen kerroksen parvekkeellinen unelma menee sivusuun, uskon, että elämäni voi silti jatkua!

Mutta hei, katsokaas nyt mitä sieltä inspiraatiokaivoksesta löytyi...


Okei, nuo puulattiat ei tuu tapahtumaan, mutta noi värimaailmat on ihan täydellisiä. Keskimmäisen kuvan sohvapöytä on tosi kivannäköinen, samoin matto. Myös vikan kuvan matto viehättää, ja noi taulut! Mutta ennen kaikkea se on se tunnelma, jonka näistä kuvista haluaisin napata myös omaan kotiini.


Vasta nyt huomasin, että kaikissa "työpiste"kuvissa, joita tähän valkkasin on samantyyppinen pöytä! Sellainen on siis ehkä pakko saada... Käytännöllinen poikaystäväni haluaisi kyllä sellaisen, jossa olisi laatikoita ja säilytystilaa, ehkä saadaan joku kompromissi aikaiseksi! On myös mahdollista, että koko työpistesysteemi jää vain haaveeksi, jos neliöt eivät riitä.

Huh, oliskohan päivän sisustushulluus tältä erää taltutettu. :-D Nyt vaan peukalot pystyyn ja sormet ristiin, että pääsen pian jalostamaan näitä idiksiä ihan käytännössä. :-)

Kivaa maanantaita, tyypit! <3


T: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti