Sivut

maanantai 24. elokuuta 2015

Paras kamu -tägi

Helou!  :-) Olin viime viikolla viettämässä vapaapäivää aurinkoisessa Jämsässä, ja päätettiin ystäväni Lauran kanssa tehdä best friend tag "haaste". Saatte vähän erilaista luettavaa vaihteeksi! :-) Vaikka hups olihan tuo edellinenkin postaus haastejuttu. NO ei se mitään, ensi viikon vapaapäivinä lupaan kyhätä jotain muutakin matskua tänne. :-)

Vastattiin kyssäreihin vuorotellen siten, ettei toinet nähnyt mitä toinen oli kirjoittanut.
Miten ja missä tapasitte?
L: Kouvolan seurakunnan päiväkerhossa joskus naperoina. Oltiin varmaan jotain 6-vuotiaita. 
H: Se oli seurakunnan päiväkerhon aulassa. Ei kuiteskaa oltu samassa ryhmässä, mutta siellä kuiteski. :-)

Mistä olette kotoisin?
L: Kouvolasta molemmat.
H: Kouvolasta, mutta Laura on asunut Jämsässä yläasteikäisestä saakka.

Kuinka kauan olette tunteneet?
L: Noin 16 vuoden ajan. Hurjaa! 
H: Ei vitsi, ihan sika kauan!! :-D 16 vuotta???

Milloin teistä tuli läheisiä?
L: Ala-asteen ja yläasteen välisenä kesänä, kun itseasiassa muutin pois Kouvolasta. Silloin lähennyttiin tosi paljon vaikka aina ollaan tunnettukin ja oltu samalla luokalla koko ala-aste. 
H: No ihan tosi läheisiä ihan nyt vasta "aikuis-iällä", mutta ollaan pidetty kyllä tasaisesti yhteyttä siitä 13-vuotiaasta asti ja vierailtu puolin ja toisin. :-)
Millaisen ensivaikutelman saitte toisistanne, kun tapasitte?
L: Tästä on kyllä vähän hatarat muistikuvat. Istuttiin seurakuntakeskuksessa pöydän alla yhdessä, joten varmaan oon ollu tosi iloinen kujeilukaverista. :D 
H: Muistan, et Laura oli minust kiva ja juteltiin ainaki siit et meidän isät on samannimisiä! 


Kuvailkaa toisianne yhdellä sanalla.
L: Välittävä. 
H: Tää on vaikee! Superhyvin kuvaava on ainaki REHTI. Laura on rehellinen ja sanoo mitä ajattelee ja tekee mitä on luvannut. 

Lempimuistonne yhdessä?
L: Vaikea kysymys, mulla ei ehkä ole mitään yksittäistä muistoa mikä olisi ylitse muiden (Tai luultavasti keksin sen puolen tunnin päästä kun tämä on jo julkaistu..) Mutta viime kesänä oltiin yhteisen kaverimme mökillä pari yötä. Kelit suosi, vesi oli lämmintä ja sai vaan rentoutua ja syödä. Oli kyllä ihanaa. Ja nykyään on parasta joka kerta käydä Hannalla kylässä kun siellä on se pieniiii karvapallo <3<3.
H: Me ei olla tehty yhessä mitään pidempiä reissuja tai tempauksia tai muita vastaavia, ainakaan vielä! Mutta kaikki yökyläilyt on aina mukavia. :-) Tulee mieleen myös yks kerta, kun istuttiin Lauran ja meidän kaverin Jossun kanssa meidän ala-asteen pihalla joskus kesällä yöllä! Näitä tulee viel varmasti!


Mitä yhteistä teillä on?
L: Tärkeimpänä ehkä kaikki hirveen hauskat videot ja esim. söpöt koiravideot Youtubessa. Sitten mun mielestä samanlaiset elämänarvot, huumorintaju, mielenkiinnon kohteet ym ym! Loppujen lopuksi ollaan aika erilaisia luonteiltamme, mutta silti löydetään aina (lähes päivittäin) jotain supertärkeetä mikä on pakko ilmottaa toiselle whatsapissa. 
H: Toisaalta tosi paljon ja toisaalta tosi vähän... Mut ollaan molemmat tietyllä tapaa rauhallisia ja arvostetaan samoja juttuja.

Mikä toisessa ärsyttää?
L: Me nähdään tarpeeks harvoin ettei mikään. :D En mää kyllä oikeasti keksi mitään mikä Hannassa ärsyttäis. 
H: Me nähdään kuitenkin sen verran harvoin, ettei toisen naama ala ikinä ärsyttää. :-) 
Se että se tupakoi! No ei vaa, tervakeuhko!

Mitä teette yhdessä?
L: Hengaillaan, kokataan, juodaan viiniä, käydään kirpputorilla ja juoruillaan pojista. Ja herkutellaan, aina. 
H: WhatsAppaillaan ja tägäillään toisiamme mielestämme hauskoihin kuviin Instassa ja Facebookissa. :-D Ja silloin kun nähään niin tehään ruokaa, jutellaan, kierrellään kaupoilla ja kirppiksillä ja katotaan Netflixistä HIMYMIä ja Frendejä!


Mistä pidätte eniten toisessa?
L: Hanna on mun paras ystävä, yks harvoista ihmisistä kehen voin luottaa ihan täysin! En keksi mitään, mistä en voisi puhua Hannalle. Parasta on se, että tiedän meidän olevan koko loppuelämämme ajan ystäviä. 
H: Ystävystyn loppujenlopuksi tosi harvojen kanssa, ja Laura vaan on sellanen! Voidaan jutskata kaikesta ilman pelkoa mistään tuomitsemisesta tai muusta. Sellasia ihmisiä on oikeasti aika harvassa, joiden kanssa on niin helppoa. Ja ollaan oltu sen verran pitkään kamuja, että uskaltaa luottaa siihen että näin on jatkossakin. <3

Ihana miten samanlaisia vastauksia kirjoitettiin! :-D<3 Meistä on ihan suuuuupervähän yhteiskuvia, ja ne mitkä on on jossain muualla kun tällä koneella... Joten postauksen kuvat napattu Pinterestistä!Huippua viikkoa kaikille! <3T. Hanna

3 kommenttia: