Sivut

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Tyylikatsaus


Musta olis niin siistiä, jos saataisiin aikaseksi kuvattua niin paljon asukuvia, että niistä sais joka kuukaus koosteen aikaiseksi! Tykkään itse muotiblogeissa sellasista koosteista, vaikka kaikki asut oliskin ennestään nähtyjä aiemmissa postauksissa. Siinä kun ne on yhdellä ruudulla, saa tyylistä kokonaisvaltasemmat ja paremman kuvan ja itekkin ehkä uusia ideoita!

No, mulla ei tosiaan ihan niin paljoa niitä kuvia löydy, mutta voihan semmosen tälleen reilusti yli puolen vuoden kuvistakin koota! :-D






Löytyykö lemppareita? :-) Itse tykkään eniten lappuhaalariasusta, ylipolven saappaista + parkatakista sekä kokovalkoisesta sinertävän kimonon kanssa.

Tyyliasiat on kyllä niin hauskoja, mielenkiintoisia! Oonki täällä ennenkin kertonut, miten joskus yläaste-lukio-ikäisenä mun tyyli on melkoisen värikäs ja lempiväri on kirkuvan punainen. Tukkakin oli sellainen tosi tumma kupari. Nykyään rakastan neutraaleja värejä (harmaa ja valkoinen erityisesti) pienillä piristysruiskeilla, kuten vaikkapa toi keltainen jakku. Ja kesällä vähän enemmän sit värejä, kuten noi Thaimaan mekkokuvat. ;-) Ja hiuksetkin olis tarkoitus saada niin lähelle luonnollista omaa väriä, kuin mahollista.

Siivosin tuossa muutama viikko sitten vaatehuonetta (joka kaikkien yllätykseksi on edelleen aika hyvässä kunnossa!!!) ja kasasin lemppariyläosani yhdelle hyllylle. Yllätyin miten paljon sinistä sieltä löytyi! Gina Tricotin vaaleansininen pellavapaita, H&M:n vaaleansininen, puuvillainen kauluspaita, farkkupaita ja tuo viimeisen kuvan oikeassa yläreunassa näkyvä kimono! Oon jotenkin aina luullut, että en tykkää sinisestä, mutta jotenkin sitä on vaan hiipinyt mun kaappiin ja vielä paraatipaikoille. :-D Johtunee ehkä valloillaan olevista trendeistä.. :-)




Kivvaa viikonloppua kaikille! xxxx

T. Hanna

4 kommenttia:

  1. Sulla on kiva tyyli! (: Ite tykkäsin kahden alimman kuvan asuista. Etenki noi ruskeat kengät on ihanat :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja tykkään sun tyylistä! ihanan monipuolinen :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos kovasti! :-) Pikkuhiljaa se tyyli on muodostunut sellaiseksi "omaksi", monien hutikokeilujen jälkeen :'D

      Poista